Οι Manowar ανοίγουν τα αρχεία τους

Εκπλήξεις από το παρελθόν προς τέρψιν των οπαδών

01/07/2020 @ 00:05

Οι Manowar πρόκειται να γιορτάσουν τα 40 τους χρόνια με μια περιοδεία που θα ξεκινήσει σε 40 εβδομάδες, και συγκεκριμένα από το Zwickau της Γερμανίας την Τρίτη 6 Απριλιου 2021.

Σε αυτήν ακριβώς την συγκυρία ανοίγουν τα σεντούκια τους, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, προσφέροντας στους οπαδούς τους κάθε βδομάδα μέχρι την έναρξη της περιοδείας ντοκουμέντα από την ιστορία του συγκροτήματος.

Η αρχή γίνεται με πολυσέλιδη συνέντευξη του Joey DeMaio στο αμερικάνικο περιοδικό Metal Mania από το 1987 με φωτογραφικό υλικό της εποχής εκείνης, την οποία μπορείτε να βρείτε ολόκληρη και να διαβάσετε εδώ.

Ο μπασίστας και βασικός συνθέτης/στιχουργός μιλάει μεταξύ άλλων για το ξεκίνημα της καριέρας του όταν και εργάστηκε ως τεχνικός για τους Black Sabbath, τις επιρροές, την κλασική μουσική, τον εξοπλισμό, την νέα τότε ψηφιακή τεχνολογία, την χρήση των συνθεσάιζερ και την εκτελεστική δεινότητα.

Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε ισχύ ο διαγωνισμός Manowarrior For Life, με το συγκρότημα να ζητά από τους οπαδούς να μοιραστούν την προσωπική τους ιστορία, μαζί με σχετικά αναμνηστικά και φωτογραφίες.

Η τελευταία εμφάνιση των Αμερικανών στην χώρα μας, στα πλαίσια του Release Athens Festival τον Ιούνιο του 2019, συμπεριλήφθηκε από την συντακτική μας ομάδα στις δέκα κορυφαίες συναυλίες της προηγούμενης δεκαετίας.

Στην επερχόμενη επετειακή περιοδεία τους, οι Manowar υπόσχονται να γράψουν ξανά ιστορία με αγαπημένα τραγούδια του κοινού και πολλές εκπλήξεις.

  • SHARE
  • TWEET