Οι Manowar γιορτάζουν τα 40 τους χρόνια με νέα περιοδεία

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες ημερομηνίες

29/05/2020 @ 11:38

Οι Manowar συμπληρώνουν φέτος τέσσερις δεκαετίες ύπαρξης, καθώς επισήμως σχηματίστηκαν το 1980, και πρόκειται να συνδυάσουν την επέτειο με με νέα περιοδεία.

Οι πρώτες ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν αφορούν την Γερμανία και την Ολλανδία το Απρίλιο του 2021. Η προπώληση των εισιτηρίων αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη, 2 Ιουνίου.

Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Γιορτάζοντας την 40ή επέτειο των Manowar, η περιοδεία θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, με την συμμετοχή ορχήστρας και χορωδίας, viking πολεμιστές, εκπληκτικά visuals και ένα δυναμικό σετ γεμάτο με αθάνατα κλασικά τραγούδια.»

Από την πλευρά του, ο Joey DeMaio δηλώνει: «Όλοι μας, παντού στον κόσμο, ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή αυτή τη στιγμή. Όμως θα το ξεπεράσουμε και θα είμαστε μαζί, πιο δυνατοί από ποτέ! Η μουσική αποτελεί παγκόσμια δύναμη! Μας καθοδηγεί σε δύσκολους καιρούς και μας ενώνει! Και όταν έρθει η ώρα να γιορτάσουμε ξανά, θα υψώσουμε τα χέρια μας νικητές, μαζί με τους σπουδαιότερους οπαδούς στον κόσμο!»

Οι Manowar επέστρεψαν στην χώρα μας για συναυλία μετά από αρκετά χρόνια την Παρασκευή 14 Ιουνίου του 2019, πραγματοποιώντας στα πλαίσια του Release Athens Festival μία εξαιρετική εμφάνιση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Eric Adams.

Manowar 40th Anniversary Tour 2021
Τρίτη 6 Απριλιου, Zwickau, Stadthalle
Πέμπτη 8 Απριλιου, Rotterdam, Rotterdam Ahoy (Ολλανδία)
Παρασκευή 9 Απριλιου, Oberhausen, König Pilsener Arena
Σάββατο 10 Απριλιου, Mannheim, SAP Arena
Δευτέρα 12 Απριλιου, Bremen, ÖVB-Arena
Τρίτη 13 Απριλιου, Berlin, Velodrom
Παρασκευή 16 Απριλιου, Ulm, Ratiopharm Arena
Σάββατο 17 Απριλιου, Nuremberg, Arena Nürnberger Versicherung

 

  • SHARE
  • TWEET