O Machine Gun Kelly «επιτίθεται» στους Slipknot

Τα επί σκηνής σχόλια του μουσικού αποτελούν απάντηση στα υπονοούμενα του Corey Taylor, που απάντησε εκ νέου

21/09/2021 @ 10:55

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Corey Taylor είχε εκφράσει μερικές όχι ιδιαίτερα τιμητικές απόψεις για τη σύγχρονη rock σκηνή.

Ανάμεσα στα λεγόμενά του, υπήρχαν υπονοούμενα προς τον Machine Gun Kelly, ο οποίος ήταν ο δέκτης του σχολίου:

«Μισώ τους καλλιτέχνες που απέτυχαν σε ένα ιδίωμα και μετά στράφηκαν προς το rock. Νομίζω όλοι ξέρουμε ποιός είναι».

Φαίνεται πως πλέον ήρθε η ώρα του pop-punk μουσικού και πρώην ράπερ να επιστρέψει τα βέλη προς τον frontman των Slipknot.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της εμφάνισής του στο RiotFest στο Σικάγο, ο MGK προλογίζοντας το κομμάτι του "Jawbreaker" από το άλμπουμ του "Tickets To My Downfall" είπε τα εξής:

«Θέλετε να ξέρετε γιατί είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος με που δεν κάνω; Το να είμαι ένας πενηντάχρονος που φορώ μια γαμημένα περίεργη μάσκα σε μια σκηνή».

Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του σετ του, το οποίο συνέπιπτε με αυτό των Slipknot σε άλλη σκηνή του φεστιβάλ, ο Kelly αναφώνησε:

«Ανοίξτε τα φώτα. Θα ήθελα να δω ποιός επέλεξε να βρίσκεται εδώ αντί να παρακολουθεί αυτούς τους περίεργους γέρους με τις μάσκες».

Λίγες ώρες αργότερα, ο μουσικός συνέχισε με μια ανάρτησή του όπου αποκάλυψε πως ο Taylor είχε ηχογραφήσει φωνητικά για ένα κομμάτι στο άλμπουμ "Tickets To My Downfall", τα οποία ήταν απαίσια και εν τέλει δεν χρησιμοποίησε.

Υπενθυμίζεται πως φέτος o Machine Gun Kelly κατέκτησε δύο Βραβεία Billboard, στην τελετη που έλαβε χώρα στο Los Angeles.

O Corey Taylor με ένα tweet του δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα το MGK:

«Δεν μου αρέσει να δημοσιοποιώ πράγματα λες και είμαι παιδί. Δεν συμμετείχα στο κομμάτι γιατί δεν μου αρέσει να γράφουν άλλοι για μένα. Οπότε δίχως πολλά λόγια, αποδείξεις. Αυτά είναι όλα όσα έχω να πω πάνω στο θέμα».

Με τον όρο αποδείξεις ο τραγουδιστης εννοεί δύο screenshots που παρέθεσε, με το πρώτο να είναι ένα mail που έλαβε από τον Travis Barker που συνεργάστηκε με τον MGK στις ηχογραφήσεις του άλμπουμ και του αποκάλυπτε πως ο Kelly λάτρεψε τα φωνητικά που ηχογράφησε, προσθέτοντας πως πρόσθεσε μια γέφυρα και ένα τμήμα στο κουπλέ του Corey, ελπίζοντας ο frontman να τα ηχογραφήσει εκ νέου στο ύφος του "Psychosocial".

Η δεύτερη φωτογραφία, είναι η απάντηση του Taylor στον Barker, όπου του δήλωσε πως, ακούγοντας τις ιδέες αποφάσισε πως δεν ήταν ο κατάλληλος για να ηχογραφήσει το κομμάτι. Συγκεκριμένα, θεώρησε πως δεν μπορούσε να ικανοποιήσει αυτό που ζητούσε ο Kelly από τη συγκεκριμένη σύνθεση, ελπίζοντας παράλληλα να βρεθεί η ιδανική προσθήκη και να υπάρξει αίσιο τέλος, διευκρινίζοντας πως δεν τίθεται κάποιο προσωπικό ζήτημα.

  • SHARE
  • TWEET