Ακούστε τη διασκευή του Neil Young στο "The Times They Are A-Changin'" του Bob Dylan

Τα Neil Young Archives συνεχίζουν τις αποκαλύψεις γύρω από το υλικό του μουσικού

26/08/2020 @ 13:08

Ο Neil Young, έδωσε στη δημοσιότητα την δική του εκδοχή πάνω στο κλασικό "The Times They Are A-Changin'" του Bob Dylan, που μπορείτε να την ακούσετε στην ολότητά της εδώ.

Η διασκευή, δημοσιοποιήθηκε μέσω των περίφημων Neil Young Archives και βρίσκει τον Young να τιμά την πρωτότυπη εκτέλεση του κομματιού, συμπεριλαμβάνοντας και το χαρακτηριστικό σόλο σε φυσαρμόνικα.

Ο Neil Young και ο Bob Dylan, το 2019 ήταν οι συν-επικεφαλής μιας συναυλιακής περιοδείας επί ευρωπαϊκού εδάφους, με την επί σκηνής συνύπαρξή τους στο Kilkenny της Ιρλανδίας να ξεχωρίζει.

Πριν λίγο καιρό, πάλι μέσω των Neil Young Archives, ο θρύλος της μουσικής κυκλοφόρησε το περίφημο "Homegrown" άλμπουμ, ενώ τον  Οκτώβριο αναμένεται και η κυκλοφορία του "Colorado", δίσκου που σηματοδοτεί την επαναδραστηριοποίηση των Crazy Horse.

Πρόσφατα, ο Young κατέθεσε μήνυση εναντίον της εκστρατείας Trump εξαιτίας της χρήσης της μουσικής του δίχως την συγκατάθεσή του.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr, μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν οδηγό δισκογραφίας του εμβληματικού μουσικού.

O Bob Dylan, κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου τον νέο του δίσκο, "Rough And Rowdy Days", ενώ το προηγουμενο χρονικό διάστημα είχε σχολιάσει σε συνέντευξή του τόσο την τρέχουσα κατάσταση της πανδημίας, όσο και τα τεκταινόμενα γύρω από την δολοφονία του George Floyd.

  • SHARE
  • TWEET