Ο Bob Dylan για την δολοφονία του George Floyd

Εν αναμονή του νέου του δίσκου, ο καλλιτέχνης σχολίασε μεταξύ άλλων και την τρέχουσα πανδημία

15/06/2020 @ 13:12

Μιλώντας στο New York Times, σε μια σπάνια συνέντευξη του, ο θρύλος της μουσικής αναφέρθηκε στον επερχόμενο νέο δίσκο του, "Rough And Rowdy Days", την πανδημία, αλλά και την δολοφονία του George Floyd.

Μιλώντας για το γεγονός που έχει ταράξει τον πλανήτη τις τελευταίες εβδομάδες και έχει ξεσηκώσει θύελλες διαδηλώσεων, ο Dylan ανέφερε πως:

«Με αρρώστησε δίχως προηγούμενο το θέαμα του George να βασανίζεται μέχρι θανάτου. Ήταν αδιανόητα φριχτό. Ας ελπίσουμε πως θα απονεμηθεί δικαιοσύνη σύντομα, τόσο για την οικογένειά του όσο και για όλη τη χώρα».

Όσον αφορά την πανδημία, δήλωσε τα εξής:

«Η τρέχουσα πανδημία είναι προάγγελος κάτι νέου που έρχεται. Η υπερβολική αλαζονεία μπορεί να επιφέρει καταστροφικές συνέπειες. Πιθανώς να βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να προσεγγίσεις το ζήτημα αυτού του ιού. Νομίζω πως πρέπει να το αφήσουμε απλά να κάνει τον κύκλο του».

Υπενθυμίζουμε πως ο νέος δίσκος του Bob Dylan, "Rough And Rowdy Days', αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτήν την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, από την Columbia.

Έως τώρα, έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα "I Contain Multitudes", "False Prophet" και το δεκαεπτάλεπτο "Murder Most Foul".

Πρόσφατα, ο Bob Dylan δημοσιοποίησε και το tracklist του επερχόμενου άλμπουμ του:

Disc: 1
1. I Contain Multitudes
2. False Prophet
3. My Own Version of You
4. I’ve Made Up My Mind to Give Myself to You
5. Black Rider
6. Goodbye Jimmy Reed
7. Mother of Muses
8. Crossing the Rubicon
9. Key West (Philosopher Pirate)

Disc: 2
1. Murder Most Foul

  • SHARE
  • TWEET