Δίσκος διασκευών στους Led Zeppelin από τη Beth Hart

Ακούστε την ιδιαίτερη απόδοση του "Good Times Bad Times"

15/11/2021 @ 12:43

Η Beth Hart, λίγες εβδομάδες μετά την επί σκηνής απόδοση του "Whole Lotta Love" των Led Zeppelin από κοινού με τους Gov't Mule, αποκάλυψε μια αντίστοιχη στουντιακή στο "Good Times Bad Times".

Η ιδιαίτερη διασκευή στο κλασικό κομμάτι του θρυλικού συγκροτήματος, που συναντάται στο μνημειώδες ντεμπούτο του, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ, θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ της σπουδαίας τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, η Hart θα κυκλοφορήσει ένα δίσκο διασκευών στους Led Zeppelin, ονόματι "A Tribute To Led Zeppelin", στον οποίο θα συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς, όπως τους Tim Pearce (Bruce Springsteen, Tina Turner), Chris Chaney (Jane's Addiction), Jamie Muhoberac (Bob Dylan, Rolling Stones), Matt Laug (Alanis Morisette, Alice Cooper), κ.ά..

Σημειώνεται πως η Hart, που έπειτα από την κορυφαία της εμφάνιση τον Ιούνιο του 2019 στο Θέατρο Βράχων, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μία ακόμη συναυλία στον ίδιο χώρο, στις 4 Ιουνίου του 2022, με την προπώληση να ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, διασκευάζει επί σκηνής το "Whole Lotta Love" τακτικά από το 2004, ενώ ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "A Tribute To Led Zeppelin".

1. Whole Lotta Love
2. Kashmir
3. Stairway To Heaven
4. The Crunge
5. Dancing Days/When The Levee Breaks (Medley)
6. Black Dog
7. No Quarter / Babe I'm Gonna Leave You (Medley)
8. Good Times Bad Times
9. The Rain Song

  • SHARE
  • TWEET