Νέο δίσκο εν μέσω καραντίνας έγραψαν οι Korn

Το Σάββατο 24 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το livestream show της μπάντας

23/04/2021 @ 16:07

Ο frontman των Korn, Jonathan Davis, αποκάλυψε στο περιοδικό Kerrang! πως αυτός και οι συμπαίκτες του αξιοποίησαν την πανδημία για να δουλέψουν πάνω σε νέο υλικό.

«Μόλις ολοκληρώσαμε την σύνθεση ενός δίσκου. Ο καθένας μας βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος αυτή την στιγμή. Εγώ είμαι στο Bakersfield, κάποιοι στο L.A. και άλλοι στο Nashville. Είναι σαν έργο θεού το να βρεθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε το οτιδήποτε. Πρέπει να το οργανώσουμε. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν χιλιάδες άλλες μπάντες με νέα μουσική προς κυκλοφορία, επίσης. Στο μεταξύ, ας βγούμε απλά έξω, να παίξουμε ζωντανά και να περάσουμε όμορφα» δήλωσε.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ο κιθαρίστας των Korn, Brian "Head" Welch, επιβεβαίωσε ότι η μπάντα γράφει νέο υλικό. «Δεν είναι μυστικό πως τα μέλη κάθε συγκροτήματος μαζεύονται όλα μαζί και πιθανόν να προκύψουν πολλοί δίσκοι. Επεξεργαζόμαστε ιδέες, αλλά είναι δύσκολο. Είναι τρελό, αλλά τα καταφέραμε να βρεθούμε και αποφασίσαμε τι θα κάνουμε. Μας έρχονται μερικές cool ιδέες και ελπίζω σύντομα και έχουμε μια ανακοίνωση».

Οι Korn έχουν προγραμματίσει ένα livestream event με τίτλο "Korn: Monumental" για το Σάββατο 24 Απριλίου.

  • SHARE
  • TWEET