Οι Kiss λένε αντίο στο 2020 με live-stream συναυλία την παραμονή Πρωτοχρονιάς

«Δεν θα έχει υπάρξει παρόμοια ψηφιακή συναυλία»

23/11/2020 @ 12:20

Οι Kiss ανακοίνωσαν την διεξαγωγή μιας διαδικτυακής συναυλίας που θα μεταδοθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, το live-stream θα μεταδοθεί από το το θέρετρο Atlantis στο Dubai στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές των εισιτηρίων και τις επιπρόσθετες παροχές που συνοδεύουν την κάθε αγορά.

Η μπάντα στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Για να αποχαιρετήσουν το 2020, στο γνωστό τους larger-than-life ύφος, η, εικονική, πολυπλατινένια και εισαχθείσα στο Rock 'N' Roll Hall of Fame μπάντα, αναζωπυρώνει τη φωτιά και επανέρχεται στη ζωή!

Συμβαδίζοντας απόλυτα με το στυλ των Kiss, διοργανώνουν το μεγαλύτερο live-stream συναυλία αλλά και σόου πυροτεχνικών της χρονιάς, αποδεικνύοντας εκ νέου πως οι Kiss δεν ρίχνουν τον πήχη σε τίποτα. Η μαζική και πολυτελής παραγωγή και σκηνικά, καθώς και το δωρεάν, pre-show, θα μεταδοθούν κατευθείαν στο σαλόνι σας στις 31 Δεκεμβρίου από το Atlantis του Dubai!

Αξιοποιώντας περισσότερες από 50 κάμερες και περιστρεφόμενα κατά 360 μοίρες πλάνα, η παραγωγή του Landmarks Live θα βιωθεί όπως καμία άλλη live-stream συναυλία στο παρελθόν. Σας καλούμε να περάσετε την παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους Demon, Starchild, Spaceman, Catman, καθώς ροκάρουν στο 2020 και μεταβαίνουν στο 2021!»

Η συναυλία θα μεταδοθεί μπροστά σε κοινό τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που επιτάσσει η τρέχουσα πανδημία.

  • SHARE
  • TWEET