Jon Bon Jovi: «Εύχομαι ο Richie Sambora να είχε συγκροτημένη τη ζωή του και να ήταν ακόμη στη μπάντα»

Ο διάσημος frontman μίλησε σε συνέντευξη για το τι θα έπραττε διαφορετικά, αν μπορούσε, στην καριέρα του

06/10/2020 @ 10:21

Ο Jon Bon Jovi, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γερμανικό μέσο "Rock Antenne", ερωτήθηκε για το τι θα έπραττε διαφορετικά, αν μπορούσε, στην καριέρα του.

Ο διάσημος frontman, σχολίασε αναφορικά με το τι «θα έπρεπε να είχε κάνει διαφορετικά»:

«Πολύ λίγα πράγματα, ειλικρινά, πολύ πολύ λίγα πράγματα. Μερικά από όσα συνέβησαν λειτούργησαν καταλυτικά στην δημιουργία άλλων θετικών. Δεν περνάει μέρα που να μην εύχομαι ο Richie Sambora να είχε πιο συγκροτημένη τη ζωή του και να ήταν ακόμη στην μπάντα. Και όμως, παρ' όλα αυτά, κατά ένα περίεργο τρόπο, αυτή του η ανικανότητα να συμμαζευτεί ήταν που μας ώθησε να δημιουργήσουμε ένα δίσκο σαν το "This House Is Not For Sale".

Ήταν ένας πολύ δυνατός δίσκος, και το γεγονός πως ήμουν σε θέση να συνθέσω τέτοια κομμάτια, δεν ξέρω αν θα συνέβαινε αλλιώς, ίσως να είχαμε τεμπελιάσει. Δεν ξέρω προς τα που θα είχαμε κινηθεί, αλλά όλος ο πόνος και η θλίψη που ένιωθα αποτυπώθηκαν στον δίσκο».

Υπενθυμίζουμε πως ο Richie Sambora, αποχώρησε από τους Bon Jovi την άνοιξη του 2013, έπειτα από 30 χρόνια παρουσίας στο γκρουπ. Εμφανίστηκε εκ νέου επί σκηνής με το συγκρότημα το 2018 στα πλαίσια της τελετής ένταξης των Bon Jovi στο Rock And Roll Hall Of Fame.

Οι Bon Jovi κυκλοφόρησαν την περασμένη Παρασκευή τον νέο τους δίσκο, ονόματι "Bon Jovi 2020".

  • SHARE
  • TWEET