Ο Jens Johansson για το ενδεχόμενο επανένωσης Stratovarius και Timo Tolkki

Αβέβαιο το μέλλον των Rainbow, σύμφωνα με τον κορυφαίο Σουηδό κιμπορντίστα

11/10/2022 @ 12:01

Ο Jens Johansson μίλησε για τον εξαιρετικό νέο δίσκο των Stratovarius με τίτλο "Survive", την κυρίαρχη θέση του κιθαρίστα Matias Kupiainen, το ενδεχόμενο επανένωσης με τον Timo Tolkki, αλλά και το μέλλον των Rainbow, σε μια συνολικά αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο Blabbermouth.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο Σουηδό κιμπορντίστα, το κλίμα μεταξύ Stratovarius και Timo Tolkki είναι καλό, με τον άλλοτε ηγέτη της μπάντας να έχει εκφράσει επιθυμία για μια επανένωση τύπου Helloween.

Επ' αυτού, ο Johansson αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Προσπαθεί να ανακτήσει εκείνο το κομμάτι της νιότης του όταν τα πράγματα ήταν υπέροχα, ήταν στα μέσα των τριάντα του και το συγκρότημα γινόταν όλο και μεγαλύτερο. Είναι το ίδιο πράγμα: Δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο πίσω. Το να παίζεις ζωντανά στις μέρες μας, είναι διαφορετικό σε σχέση τότε. Είμαστε μεγαλύτεροι. Να το θέσω ως εξής: Δεν θα ήθελα να τον βάλω σε αυτό. Μέρος όλου αυτού θα ήταν επίσης το τι θα ισχύει για όλους. Γιατί να το κάνουμε; Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι για τους οπαδούς. Θα το χρειάζονταν; Ή είναι καλύτερα να προχωρήσουμε;»

Μιλώντας για τους Rainbow, ως μέλος της πρόσφατης επανασύνδεσης, ο Johansson παρομοίασε τον Ritchie Blackmore με γάτα, από την άποψη ότι ποτέ δεν ξέρεις τί θα σκεφτεί, ενώ στο ερώτημα εάν οι Rainbow έχουν τελειώσει, απάντησε ως εξής:

«Δεν ξέρω. Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή φυσικά, με την πανδημία, όλα πήγαν στο μηδέν, όλες οι δραστηριότητες. Νομίζω ότι έχει επιστρέψει για να κάνει κάποια πράγματα με τους Blackmore's Night. Για να είμαι ειλικρινής, εκεί βρίσκεται η καρδιά του. Εάν πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα συγκρότημα, αυτή θα ήταν η νούμερο ένα προτεραιότητα.»

  • SHARE
  • TWEET