Πρώτο single για την μπάντα του γιού του Hank Williams III

Ακούστε το "Son Of Sin" των IV And The Strange Band

08/04/2021 @ 12:44

Οι IV And The Strange Band, μπάντα του Coleman Williams, έδωσαν στη δημοσιότητα το παρθενικό τους single.

Το εν λόγω συγκρότημα, αποτελεί την τέταρτη γενιά μουσικών στην οικογένεια του θρυλικού Hank Williams, με τον frontman, Coleman Williams, να είναι ο γιός του Hank Williams III.

Μπορείτε να ακούσετε το καινούριο τραγούδι της μπάντας, "Son Of Sin", εδώ.

Το κομμάτι, όπως μπορεί να διαπιστωθεί, ακολουθεί το καθιερωμένο ύφος του πατέρα του Coleman, με την διαφορά πως προσθέτει μια πιο punk πτυχή.

Σχολιάζοντας τη σύνθεση, ο καλλιτέχνης ανέφερε:

«Αυτό το τραγούδι με βρίσκει, να διακομωδώ, κατά κάποιο τρόπο, τον τρόπο που έχει χρησιμοποιηθεί η οικογένειά μου κατά τα χρόνια. Η εμπορική εκμετάλλευση του Nashville έχει πάψει πλέον να ασχολείται αποκλειστικά με τη μουσική, όπως συνέβαινε κάποτε.

Η κληρονομιά της οικογένειάς μου είναι κάτι που σέβομαι και τιμώ απεριόριστα. Προσπαθούσα όλη μου τη ζωή να νιώσω πως έχω κερδίσει το δικαίωμα να προσθέσω εαυτόν ως ένα νέο καλλιτεχνικό οικογενειακό κεφάλαιο. Όχι εξαιτίας του αίματός μου, αλλά εξαιτίας της δικής μου προσωπικής σταδιοδρομίας, όντας ένα άτομο που διαδίδει και πιστεύει το ίδιο μουσικό μήνυμα με αυτό των προγόνων μου.

Το κομμάτι είναι επηρεασμένο από καλλιτέχνες όπως οι John Prine, Blaze Foley,Jesus Lizard, the Replacements, και Melvins».

To συγκρότημα των IV And The Strange Band συμπληρώνεται από τους David Talley (κιθάρες), Laura Beth Jewell (fiddle), and Taylor Powell (τύμπανα).

  • SHARE
  • TWEET