Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη των Guns N’ Roses μετά την επανένωση (video)

O Axl και ο Duff συζητούν για την επανένωση, τον Izzy και για νέα μουσική

05/09/2016 @ 10:36

O Axl Rose και ο Duff McKagan των Guns N’ Roses έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη από την στιγμή της επανένωσης του συγκροτήματος. Η συνέντευξη προβλήθηκε σε αποκλειστικότητα από κανάλι της βραζιλιάνικης τηλεόρασης.
 
O Axl και ο Duff συζήτησαν για τις λεπτομέρειες της επανένωσης, με τον τραγουδιστή να αναφέρει τον Paul Tollett, ιδρυτή του φεστιβάλ Coachella, ως άνθρωπο- κλειδί.

«Ο Paul ξεκίνησε τη συζήτηση, εκείνη την εποχή, κάνοντάς το να φαίνεται δυνατό. Είπα στους ανθρώπους μου πως είναι οκ να ξεκινήσουν συζητήσεις. Όταν το σενάριο άρχισε να φαίνεται πραγματικό έστειλα μήνυμα στον manager μου, ζητώντας του το ...τηλέφωνο του Slash. Τελικά βρεθήκαμε αργότερα, τον Οκτώβρη του 2015, στο σπίτι μου».

Αντικείμενο συζήτησης επίσης αποτέλεσε η απουσία του Steven Adler και του Izzy Stradlin. Ο Αdler έκανε μερικές μεμονωμένες εμφανίσεις στη σκηνή μαζί με το συγκρότημα αλλά λόγω της πρόσφατης εγχείρισης που έκανε στη μέση, δεν είχε τη δυνατότητα να συμμετέχει πλήρως στο reunion.

Όσον αφορά τον Izzy, o Axl επισήμανε: «Δε ξέρω τι να πω… Ενώ είχαμε κάνει όλες συνεννοήσεις και είχαμε συμφωνήσει, αυτός ξεκινάει και κάνει άλλα πράγματα. Με τον Izzy ποτέ δε ξέρεις τι να περιμένεις».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Axl επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως οι Guns N’ Roses έχουν ηχογραφήσει καινούργιο υλικό.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Axl Rose και του Duff McKagan.

  • SHARE
  • TWEET