Νέα άλμπουμ και video από Gouge Away και Pissed Jeans

Ακούστε επίσης τα καινούρια single των Sheer Mag και The Chisel

10/01/2024 @ 16:19

Οι Αμερικανοί Gouge Away ανακοίνωσαν τον πρώτο τους δίσκο έπειτα από έξι χρόνια.

Το σπουδαίο post-hardcore σχήμα από την Αμερική θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου μέσω της Deathwish Inc. το "Deep Sage" και αποκάλυψε ένα νέο δείγμα μέσα από αυτό. Πρόκειται για το single "Stuck In A Dream", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το κομμάτι, διαδέχεται το ήδη δημοσιευμένο single "Idealized", ως προπομπός του τρίτου δίσκου της μπάντας με έδρα το Portland.


Μένοντας σε post-hardcore / noise rock μονοπάτια, με νέο άλμπουμ επιστρέφουν και οι Pissed Jeans από την Pennsylvania!

Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τον έκτο του δίσκο και πρώτο από το 2017 και το "Why Love Now", την 1η Μαρτίου μέσω της Sub Pop. Ο δίσκος θα ονομάζεται "Half Divorced" και οι Pissed Jeans αποκάλυψαν το πρώτο single μέσα από αυτόν.

Πρόκειται για το εξαιρετικό κομμάτι "Moving On" του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.


Οι Sheer Mag αναμένονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ μέσω της διάσημης Third Man Records και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο single μέσα από αυτό.

Πρόκειται για το μελωδικό "Moonstruck", που αρχικά προοριζόταν για ένα disco EP σύμφωνα με το rock 'n' roll σχήμα από τη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α., και το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το τραγούδι, διαδέχεται το ήδη δημοσιευμένο "Playing Favorites" μέσα από το πολυαναμενόμενο ομότιτλο άλμπουμ.


Οι Βρετανοί oi punks The Chisel έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο "What A Fucking Nightmare".

Πρόκειται για το πιασάρικο "Those Days" το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, και το οποίο διαδέχεται τα ήδη δημοσιευμένα "Cry Your Eyes Out" και "Fuck Em".

 Υπενθυμίζεται πως οι Τhe Chisel κυκλοφόρησαν το 2021 το ποιοτικό τους ντεμπούτο "Retaliation".

  • SHARE
  • TWEET