Πρώτο δείγμα από τη δισκογραφική επιστροφή των Eyehategod

Το συγκρότημα αποκάλυψε και πληροφορίες για το "A History of Nomadic Behavior"

07/12/2020 @ 10:58

Πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό πως οι Eyehategod επέστρεψαν στο δυναμικό της Century Media Records, υπό την σκέπη της οποίας αναμένονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, "A History of Nomadic Behavior".

Τώρα όμως η μπάντα αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες γύρω από νέο της πόνημα έπειτα από επτά χρόνια, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου.

Παράλληλα, οι Eyehategod έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο single του δίσκου, για το κομμάτι "High Risk Trigger".

Ο frontman της μπάντας, Mike IX Williams, σχολιάζοντας το κομμάτι ανέφερε:

«Δεν είμαστε μια πολιτική μπάντα αλλά ήταν δύσκολο να μην επηρεαστούμε από τα νέα αυτής της χρονιάς. Κατά την ηχογράφηση του δίσκου, σκεπτόμουν διαρκώς το πόσο ηλίθια έχει καταντήσει η ανθρωπότητα και το πως αυτή η χώρα έχει διαχωρισθεί εξαιτίας αυτών των ανθρώπων που δεν πιστεύουν στην επιστήμη και ακολουθούν τυφλά ψεύτες και ηλίθιες ιδεολογίες. Μερικά από αυτά τα συναισθήματά μου πέρασαν, έστω και υποσυνείδητα, στα τραγούδια του άλμπουμ.

Περιοδεύαμε ακατάπαυστα για τρία χρόνια και από εκείνη την περίοδο αναδύεται το "Α History of Nomadic Behavior". Ο θάνατος είναι κομμάτι της ζωής, είναι τι αποτέλεσμα μιας ζαριάς. Μερικές φορές αποδέχεσαι την ζωή όπως έρχεται, άλλες φορές παλεύεις για να μείνεις ζωντανός».

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος του συγκροτήματος ήταν ο ομότιτλος του 2014, ενώ η φετινή τους συναυλία στο Temple τον Μάρτιο, ήταν μια από τις τελευταίες που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα σε μια ιδιαίτερη, εξαιτίας της πανδημίας, χρονιά.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το tracklist του άλμπουμ:

01. Built Beneath the Lies
02. The Outer Banks
03. Fake What’s Yours
04. Three Black Eyes
05. Current Situation
06. High Risk Trigger
07. Anemic Robotic
08. The Day Felt Wrong
09. The Trial of Johnny Cancer
10. Smoker’s Place
11. Circle of Nerves
12. Every Thing, Every Day

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: 90s Sludge Metal

Συνέντευξη Eyehategod (Mike Williams)

  • SHARE
  • TWEET