Νέος δίσκος από τους Eyehategod

Το ιστορικό συγκρότημα επιστρέφει στη Century Media Records

18/11/2020 @ 11:07

Μια από τις σημαντικότερες sludge metal μπάντες στην ιστορία, οι Eyehategod ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στη Century Media Records.

Σε ανακοίνωσή του, το συγκρότημα ανέφερε:

«Οι Eyehategod ανακοινώνουν με χαρά την νέα τους συμφωνία με τη Century Media Records. Καλωσορίζουμε τις νέες αλλαγές που έρχονται με την νέα χρονιά και ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να καρποφορήσει για όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως τους πειραγμένους οπαδούς μας ανά τον κόσμο!»

Από την πλευρά του, ο Phillipp Schulte, διευθυντής της δισκογραφικής, πρόσθεσε:

«Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την εκ νέου συνεργασία μας με τους Eyehategod. Αν και έχουμε συνεργασθεί και στο παρελθόν, είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε πως ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο, με ένα καινούριο δίσκο, που σίγουρα θα τοποθετηθεί ανάμεσα στους κορυφαίους αυτής της τόσο σκληρά εργαζόμενης μπάντας. Ανυπομονούμε να κυκλοφορήσουμε το "A Historic Of Nomadic Behavior".

Οι Eyehategod είναι μαχητές της ζωής με κάθε τρόπο. Από την δημιουργία τους το 1988, έχουν αποτελέσει κομβική μπάντα στον ακραίο ήχο και το "A Historic Of Nomadic Behavior" δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Έχουμε υπάρξει μέρος της πορείας τους από τα αρχικά τους στάδια και χαιρόμαστε που είμαστε πάλι εδώ. Ο σκληρός και απρόβλεπτος δρόμος της ιστορίας τους θα είχε σταματήσει άλλες μπάντες, αλλά όχι αυτούς τους θρύλους της Νέας Ορλεάνης».

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες, ενώ προς το παρόν δόθηκε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του "A Historic Of Nomadic Behavior".

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος του συγκροτήματος ήταν ο ομότιτλος του 2014, ενώ η φετινή τους συναυλία στο Temple τον Μάρτιο, ήταν μια από τις τελευταίες που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα σε μια ιδιαίτερη, εξαιτίας της πανδημίας, χρονιά.

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: 90s Sludge Metal

Συνέντευξη Eyehategod (Mike Williams)

  • SHARE
  • TWEET