Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Exodus

Η ιστορική thrash metal μπάντα προετοιμάζει το διάδοχο του "Blood In Blood Out"

20/11/2020 @ 11:14

Οι Exodus, ένα από τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα συγκροτήματα του Bay Area thrash metal, βρίσκονται σε τροχιά σύνθεσης νέου δίσκου.

Συγκεκριμένα, η μπάντα αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Nuclear Blast το καλοκαίρι του 2021 τον διάδοχο του "Blood In Blood Out" του 2014.

Ο νέος δίσκος, θα είναι ο δεύτερος που κυκλοφορούν μετά την επιστροφή του Steve "Zetro" Souza, ενώ ο Gary Holt, ιθύνων νους της μπάντας, με ανάρτησή του αποκάλυψε τον τίτλο του άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, ο νέος δίσκος των Exodus θα ονομάζεται "Persona Non Grata", με το άλμπουμ να ηχογραφείται στη Καλιφόρνια, σε παραγωγή των Exodus με τον Steve Lagudi και μείξη του Andy Sneap.

«Οι αρχικές ενδείξεις αποκαλύπτουν πως πρόκειται για ένα κτήνος που ηχεί πολύ άρρωστο! Θα ηχογραφήσουμε μερικά φωνητικά ακόμα και τελειώνουμε. Θα είναι μεγάλη η ανυπομονησία μέχρι την κυκλοφορία», δήλωσε ο Holt.

To "Persona Non Grata" αναμένεται να περιλαμβάνει μια συμμετοχή από τον πρώην κιθαρίστα της μπάντας, Rock Hunolt και θα είναι ο πρώτος δίσκος των Exodus έπειτα από την ολοκλήρωση της τελευταίας περιοδείας των Slayer, στους οποίους συμμετείχε την τελευταία δεκαετία ο Holt.

  • SHARE
  • TWEET