Ο Keith Buckley εναντίον των υπολοίπων Every Time I Die

Τους κατηγορεί ότι προσπάθησαν να τον αντικαταστήσουν

04/12/2021 @ 12:14

Με μια σειρά αναρτήσεων, ο Keith Buckley κατηγόρησε τα υπόλοιπα μέλη των Every Time I Die ότι προσπάθησαν να τον αντικαταστήσουν εν αγνοία του.

Σε επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος αναφέρθηκε ότι οι τρεις εναπομείνασες εμφανίσεις της τρέχουσας περιοδείας θα πραγματοποιηθούν χωρίς τον Buckley.

Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι ο frontman χρειαζόταν χρόνο για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τις καθιερωμένες εορταστικές εμφανίσεις "'TID The Season".

Μάλιστα, σε πρώτη φάση ο ίδιος ο Buckley ανέφερε ότι θα απέχει από τις δραστηριότητες των Every Time I Die μέχρι τις εορταστικές εμφανίσεις, καθώς η πνευματική του υγεία αποτελεί πρώτη του προτεραιότητα.

Στην συνέχεια όμως και μετά την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματός του, ο frontman άλλαξε στάση, αποκαλύπτοντας ότι άκουσε κρυφά τον αδελφό του και κιθαρίστα Jordan Buckley να λέει σε κάποιον εκτός συγκροτήματος πως βρίσκονται σε συζυτήσεις για αντικατάσταση.

Ο Keith Buckley αναφέρει ακόμη μεταξύ άλλων ότι η απόφασή του να ταξιδεύει ξεχωριστά, μακριά από το αλκοόλ και τις συμπεριφορές όσων επιλέγουν να πίνουν, έφερε ηρεμία και τον έκανε τον καλύτερο ερμηνευτή που υπήρξε ποτέ.

  • SHARE
  • TWEET