"This Machine Still Kills Fascists": Νέος δίσκος από τους Dropkick Murphys

Θα είναι ακουστικός και βασισμένος σε γραπτά του Woody Guthrie

21/06/2022 @ 19:46

Οι Dropkick Murphys ανακοίνωσαν τον επόμενο δίσκο τους, λίγες μέρες μετά την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Athens Rocks και δεκατέσσερις περίπου μήνες μετά την κυκλοφορία του "Turn Up That Dial".

Θα ονομάζεται "This Machine Still Kills Fascists" και πρόκειται να βγει στην αγορά στις 30 Σεπτεμβρίου, αρχικά σε ψηφιακό δίσκο και ψηφιακή μορφή, ενώ το βινύλιο με ένα επιπλέον τραγούδι θα είναι διαθέσιμο στις 11 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη δουλειά, καθώς το περιεχόμενο θα είναι εξ' ολοκλήρου ακουστικό, ενώ στιχουργικά βασίζεται σε προηγουμένως αδημοσίευτα γραπτά του Woody Guthrie.

Προφανώς ο τίτλος προέρχεται από το περίφημο σύνθημα "This Machine Kills Fascists", που συχνά εμφανιζόταν στην κιθάρα του θρύλου της πολιτικοποιημένης αμερικανικής folk.

Στην δημοσιότητα έχει δοθεί το σχετικό, διάρκειας πέντε λεπτών trailer με αποσπάσματα από τρία τραγούδια, ενώ το πρώτο single "Two 6's Upside Down" θα διατεθεί στις 6 Ιουλίου.

Κρίνοντας από την πρώτη φορά που οι Dropkick Murphys χρησιμοποίησαν υλικό του Guthrie με αποτέλεσμα το περίφημο "Shipping Up To Boston", το νέο τους άλμπουμ θα πρέπει να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το tracklist του "This Machine Still Kills Fascists" έχει αναλυτικά ως εξής:

Two 6's Upside Down
Talking Jukebox
All You Fonies
Never Git Drunk No More (feat. Nikki Lane)
Ten Times More
The Last One (feat. Evan Felker of Turnpike Troubadours)
Cadillac, Cadillac
Waters Are A'risin
Where Trouble Is At
Dig A Hole (feat. Woody Guthrie)

  • SHARE
  • TWEET