Οι Down γιορτάζουν την 25η επέτειο του "Nola"

Παρακολουθήστε όλο τον δίσκο παιγμένο ζωντανά έναντι αντιτίμου

31/08/2020 @ 11:32

Η αμερικανική μπάντα Down γιορτάζει την 25η επέτειο από το κλασικό της ντεμπούτο άλμπουμ, "Nola", με ένα ιδιαίτερο event που μεταδίδεται σε livestream από τις 29 Αυγούστου. Με την ταιριαστή ονομασία "The Quarter Century Throwdown", η συγκεκριμένη παραγωγή αποτελεί μια μοναδική εμπειρία εικονικής συναυλίας.

Η μπάντα αρχικά σχεδίαζε να κάνει επιλεκτικά live με τους Philip Anselmo, Pepper Keenan, Kirk Windstein, Jimmy Bower και Pat Bruders όπου θα έπαιζαν ολόκληρο τον δίσκο, αλλά η πανδημία τους ανάγκασε να το κάνουν livestream.

Η πρόσβαση στο συγκεκριμένο livestream θα παρέχεται μέσω αντιτίμου από εδώ και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ το 10% των εσόδων θα διατεθεί στην United Houma Nation, μια φυλή με 17000 μέλη που βρίσκεται στην νοτιανατολική πλευρά της Louisiana, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν τον πολιτισμό και την κουλτούρα των Houma.

Στο livestream επανέρχεται μετά από το 2013 ο Kirk Windstein, o οποίος και είχε αποχωρήσει το 2014 για να αφοσιωθεί στους Crowbar και την προσωπική του ζωή.

Δείτε εδώ το "Lifer" από τη συγκεκριμένη συναυλία. 

  • SHARE
  • TWEET