Έτοιμος ο νέος δίσκος των Deftones

Ο ντράμερ της μπάντας αποκάλυψε και πότε πιθανολογείται η κυκλοφορία του δίσκου

15/06/2020 @ 12:26

Πριν λίγους μήνες, o ντράμερ της μπάντας, Abe Cunningham είχε επιβεβαιώσει την άφιξή νέου δίσκου.

Τώρα, σε νέα του συνέντευξη στο Download TV, ανέφερε πως έχει ολοκληρωθεί η μείξη του δίσκου και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:

«Δουλεύουμε με τον παλιό μας γνώριμο, Terry Date, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί σε παλιότερο υλικό. Η κοινωνική αποστασιοποίηση κατέστησε δύσκολη τη συνεργασία βέβαια, αλλά βρήκαμε τρόπο να προχωρήσει η παραγωγή χωρίς να είμαστε παρόντες. Είναι φυσικά πολύ ευκολότερο να βρισκόμαστε στο ίδιο δωμάτιο, αλλά εν τέλει ξεμπερδέψαμε με αυτό.

Ολοκληρώνεται το mastering τώρα, που είναι και το βασικό μας μέλημα. Οπότε, εκμεταλλευτήκαμε τον χρόνο μας σε αυτή την περίεργη συγκυρία».

Ερωτώμενος για μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Cunningham απάντησε απλώς, πως «λογικά θα πρέπει να κυκλοφορήσει γύρω στον Σεπτέμβριο, κάτι άκουσα για αυτό».

Όσον αφορά την ηχητική κατεύθυνση του νέου δίσκου, ο Cunningham σχολίασε πως «δεν μπορούμε παρά να ηχούμε οι εαυτοί μας, αλλά δεδομένης της επιστροφής του Terry Date, θα υπάρχουν και στοιχεία από τις παλαιότερες συνεργασίες μας».

Σε ερώτηση σχετικά με το ακυκλοφόρητο "Eros" άλμπουμ που έμεινε ανολοκλήρωτο εξαιτίας του μοιραίου, εν τέλει, ατυχήματος του Chi Cheng το 2008, ο Cunningham ανέφερε πως:

«Ο δίσκος στην πραγματικότητα δεν έμεινε στο ράφι, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Σταμάτησε μετά το τροχαίο του Cheng. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουμε το υλικό με την μορφή κάποιου EP τεσσάρων ή πέντε κομματιών, κάτι που θα βγάζει περισσότερο νόημα».

  • SHARE
  • TWEET