Dee Snider: «Οι Plant και Dio είναι σπουδαίοι τραγουδιστές, όχι frontmen»

Ο ηγέτης των Twisted Sister με αναρτήσεις του εξήγησε τη διαφορά ανάμεσα στους δύο ρόλους

05/01/2023 @ 14:36

Με αναρτήσεις του στο Twitter, o Dee Snider εξέφρασε την άποψη πως δεν θεωρεί τους Robert Plant και Ronnie James Dio ως σπουδαίους επί σκηνής frontmen.

Ο τραγουδιστής των Twisted Sister, δήλωσε, πως όσο και αν θαυμάζει τις φωνητικές ικανότητες των δύο εμβληματικών καλλιτεχνών, τους έλειπε ο ενθουσιασμός επί σκηνής που, σύμφωνα με αυτόν, χαρακτηρίζει τους performers. 

Όλα ξεκίνησαν όταν, σε απάντηση σχολίου του Snider όπου τιμούσε τον σπουδαίο ντράμερο Cozy Powell, που έχει συνεργαστεί και με Dio και με Plant, χρήστης του Twitter τους συμπεριέλαβε μαζί με τον Freddie Mercury ως τους σπουδαιότερους frontmen:

«Μπερδεύεις το τραγούδι με το performing. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ένα σπουδαίο frontman με ένα σπουδαίο τραγουδιστή. O Ronnie είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών, αλλά ως frontman, απλά στεκόταν επί της ουσίας στη σκηνή και τραγουδούσε. Ο Freddie ήταν φανταστικός και στα δύο», απάντησε ο Snider.

Όσον αφορά τη φωνή των Led Zeppelin, o Snider δήλωσε:

«Φωνητικά, είμαι τεράστιος οπαδός του Plant. Αλλά δεν μου έδειξε τίποτα ως performer. Φαινόταν τέλειος, υπέροχα μαλλιά, στεκόταν στη σκηνή με το ένα χέρι υψωμένο και τραγουδούσε εκπληκτικά. Δεν είναι frontman κατ' εμέ. Και προς ενημέρωσή σας, πολλοί καλοί frontmen δεν ήταν καλοί τραγουδιστές.

Οι δικοί μου frontmen είναι παντού στη σκηνή και επικοινωνούν με το κοινό. Σκέψου τους David Lee Roth, Paul Stanley, Mick Jagger, Freddy Mercury, Axl Rose, η λίστα συνεχίζεται».

  • SHARE
  • TWEET