Οι Calexico επιστρέφουν με νέο δίσκο

Διαθέσιμο το πρώτο single μέσα από τον διάδοχο του προ τετραετίας "The Thread That Keeps Us"

02/02/2022 @ 09:40

Οι Calexico ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή με νέο άλμπουμ, τέσσερα χρόνια μετά το εξαιρετικό "The Thread That Keeps Us".

Ο δέκατος δίσκος του ντουέτου, θα ονομάζεται "El Mirador" και θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου μέσω των City Slang / Anti- Records.

Στο άλμπουμ, που όπως δήλωσε ο συνιδρυτής και τραγουδιστής Joey Burns είναι αφιερωμένο σε οικογένεια φίλους και κοινότητα, θα συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως η singer/songwritter Gaby Moreno από τη Guatemala και ο ισπανός τραγουδιστής Jairo Zavala.

Παράλληλα, το σπουδαίο σχήμα αποκάλυψε το πρώτο single μέσα από τον δίσκο, που δεν είναι άλλο από το ομότιτλο, και εναρκτήριο, κομμάτι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip του "El Mirador" εδώ, ενώ παρακάτω παρατίθενται το tracklist και το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Υπενθυμίζεται πως οι Calexico, που εμφανίστηκαν στο Ηρώδειο το 2018, κυκλοφόρησαν επίσης ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ ονόματι "Seasonal Shift" το 2020, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν οδηγό δισκογραφίας για τη μπάντα από την Αριζόνα, καθώς και να διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο τη συνέντευξη που παραχώρησαν στον Άλκη Κοροβέση με αφορμή τον προκάτοχο του "El Mirador".

1. El Mirador
2. Harness The Wind
3. Cumbia Peninsula
4. Then You Might See
5. Cumbia del Polvo
6. El Paso
7. The El Burro Song
8. Liberada
9. Turquoise
10. Constellation
11. Rancho Azul
12. Caldera

  • SHARE
  • TWEET