Οι Blues Pills διασκευάζουν Rolling Stones

Δείτε την εξαιρετική εκτέλεση του "Wild Horses"

11/11/2021 @ 20:56

Οι Blues Pills έδωσαν στην δημοσιότητα μία εξαιρετική εκδοχή του "Wild Horses", σύνθεση που υπογράφουν οι Jagger/Richards και βρίσκεται στο κλασικό "Sticky Fingers" των Rolling Stones. Μπορείτε να δείτε το performance video εδώ.

Σύμφωνα με την σχετική περιγραφή, για το lodge session του "Wild Horses", οι Blues Pills βρέθηκαν σε μια ξύλινη καλύβα στην μέση ενός δάσους στην Σουηδία ώστε να ηχογραφήσουν ένα performance video, και για μία ακόμη φορά η μπάντα αποδεικνύει τον λόγο που ανήκει σε εκείνες που θα πρέπει να δει κανείς ζωντανά.

Κατά δήλωση της τετράδας: «Το να παίζουμε ζωντανά πάντα ήταν βασικό κομμάτι της μπάντας, μέσω αυτού ευδοκιμούμε. Θέλαμε να το κάνουμε σε μια απλή μορφή, σε έναν ζεστό χώρο και να αποτυπώσουμε έναν πιο οικείο τρόπο εμφάνισης».

Οι Blues Pills κυκλοφόρησαν το τρίτο τους studio άλμπουμ με τίτλο "Holy Moly!" τον Αύγουστο του 2020. Η Elin Larsson συμμετείχε στο φετινό άλμπουμ των Picturebooks, ενώ συνεργάστηκε με τους Lucifer για μια διασκευή στο "Gone With The Wind Is My Love" των Rita & The Tiaras.

  • SHARE
  • TWEET