Οι Benediction ζωντανά στην Αθήνα

Η διάθεση των εισιτηρίων για την επιστροφή των Βρετανών deathsters

04/02/2024 @ 11:26

Benediction (UK) live in Athens

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Arch Club - Live Stage

Οι Benediction - το φοβερό death metal συγκρότημα που κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο - εδώ και καιρό παραμένει στην κορυφή της extreme metal σκηνής. Η μπάντα ιδρύθηκε στο Μπέρμιγχαμ το 1989 και γρήγορα κέρδισε την αναγνώριση χάρη στον άγριο και σκληρό ήχο του. Γνωστοί για τα βάναυσα riff κιθάρας, τα βροντερά τύμπανα και τα βραχνά φωνητικά, οι Benediction βρήκαν την θέση τους στο death metal.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, οι Benediction κυκλοφόρησαν μια σειρά από άλμπουμ που άφησαν μεγάλη επιρροή, όπως τα κλασικά το "Subconscious Terror" (1990) και "Transcend the Rubicon" (1993). Η μουσική του συγκροτήματος χαρακτηρίζεται από την ακατέργαστη ένταση και την ασυμβίβαστη επιθετικότητά της και εμπνέεται τόσο από thrash όσο και από death metal. Παρά τις αλλαγές που έχει υποστεί η σύνθεση του συγκροτήματος με τα χρόνια, οι Benediction έχουν διατηρήσει μια σταθερή και ακλόνητη αφοσίωση στην βάναυση ηχητική τους ταυτότητα.

Οι ζωντανές εμφανίσεις των Benediction είναι γνωστές για την υψηλή τους ενέργεια και ηχητική επίθεση που αιχμαλωτίζει το κοινό και αναδεικνύει την μουσική του ικανότητα. Με τα χρόνια έχουν περιοδεύσει εκτενώς ανά τον κόσμο και κέρδισαν μια τεράστια βάση πιστών θαυμαστών που εκτιμούν την συνεισφορά τους στην σκηνή του extreme metal.

Σε ένα είδος μουσικής γνωστό για το σκοτάδι και την έντασή του, οι Benediction αποτελούν απόδειξη της διαρκούς δύναμης του death metal. Με μια καριέρα αρκετών δεκαετιών, το συγκρότημα παραμένει δύναμη που δεν μπορείς να μην λογαριάζεις, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία της extreme μουσικής.

Εισιτήρια:
Fienta.com
More.com

Προπώληση εισιτηρίων:
Μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του
(Public, Wind, Media Markt, Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Δελτίο Τύπου

Facebook Event

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET