Δύο νέα κομμάτια από τους Atreyu

Όλες οι λεπτομέρειες για τον επερχόμενο δίσκο των Αμερικανών

04/03/2021 @ 12:02

Η metalcore μπάντα των Atreyu έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα κομμάτια, τα "Warrior" και "Underrated", από τον όγδοο δίσκο της με τίτλο "Baptize", ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου.

Πριν πέντε μήνες το αμερικανικό συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει το "Save Us", το οποίο ήταν και το πρώτο τραγούδι χωρίς τον αυθεντικό τραγουδιστή, Alex Varkatzas, ο οποίος αποχώρησε μετά από 22 έτη από τους Atreyu.

Πλέον τα φωνητικά έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου οι Marc McKnight και Brandon Saller, με τον τελευταίο να αφήνει την θέση του ντράμερ στον Kyle Rosa.

«Καλοβλέπαμε τον Μάιο για μια κυκλοφορία (ενός άλμπουμ). Αλλά ποιός ξέρει; Τα πάντα είναι στον αέρα. Για την ακρίβεια γυρίσαμε τρία video clip σε ένα σαββατοκύριακο στο τέλος του καλοκαιριού με το ένα να είναι το "Save Us", το οποίο ήδη κυκλοφορεί. Και έχουμε ακόμα δύο που ετοιμάζονται για να σερβιριστούν, κατά κάποιον τρόπο» δήλωσε ο κιθαρίστας της μπάντας Travis Miguel.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε το "Underrated", ενώ στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το visualizer video του "Warrior", ένα κομμάτι στο οποίο οι Atreyu συνεργάζονται με τον Travis Barker, ντράμερ των Blink-182.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του επερχόμενου δίσκου.

atreyu-baptize-cover

"Strange Powers of Prophecy"
"Baptize"
"Save Us"
"Underrated"
"Broken Again"
"Weed"
"Dead Weight"
"Catastrophe"
"Fucked Up"
"Sabotage Me"
"Untouchable" Feat. Jacoby Shaddix of Papa Roach
"No Matter What"
"Oblivion" Feat. Matt Heafy of Trivium
"Stay"
"Warrior" Feat. Travis Barker

  • SHARE
  • TWEET