Wolf Hoffmann (Accept): «Η αποχώρηση του Peter Baltes με είχε πληγώσει πολύ»

Ο ιθύνων νους των Accept σχολίασε τις ανακατατάξεις στην σύνθεση της μπάντας

27/11/2020 @ 12:40

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Metal Shock Finland, o Wolf Hoffmann σχολίασε τις ανακατατάξεις στην σύνθεση της μπάντας, καθώς οι Accept ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το "Too Mean To Die".

Υπενθυμίζουμε πως μπορείτε το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου 2021 μέσω της Nuclear Blast θα είναι ο πρώτος δίσκος της μπάντας χωρίς τον μπασίστα Peter Baltes, ο οποίος αντικαταστάθηκε, έπειτα από την αποχώρησή του τον Νοέμβριο του 2018, από τον Martin Motnik.

Στην σύνθεση της μπάντας θα περιλαμβάνεται και ένας τρίτος κιθαρίστας, ο Philip House, που έπειτα από τη συμμετοχή του, αρχικά, στην περιοδεία "Symphonic Terror", αποτελεί πλέον μόνιμο μέλος του συγκροτήματος.

Ο Hoffmann, ανέφερε σχετικά:

«Είναι τρελό. Χάσαμε ένα μέλος αλλά κερδίσαμε δύο νέα. Για τον Peter, είναι θλιβερό. Με είχε σκοτώσει όταν είχε συμβεί, αλλά κάπως το έχω ξεπεράσει πλέον, επειδή, έπειτα από 40 χρόνια, είναι μια θλιβερή αποχώρηση. Οφείλω όμως να την σεβαστώ.

Ο κόσμος προχωράει, και ο Peter πήρε την απόφαση πως πλέον δεν θέλει να είναι μέλος της μπάντας και τι μπορώ να κάνω για αυτό; Προχωράω και εγώ μπροστά.

Δεν θα δηλώσω πως ο Martin μπήκε στα παπούτσια του Peter, αυτό θα ήταν ανόητο αφού ο Peter ήταν στην μπάντα 40 χρόνια, αλλά κάνει μια εξαιρετική δουλειά καλύπτοντας το κενό.

Μάλιστα, συμμετείχε και στη σύνθεση του άλμπουμ, έγραψε κάποια από τα κομμάτια κάτι που ήταν ευλογία. Δεν ήθελα να είναι προσωπικός δίσκος, αλλά μια ομαδική προσπάθεια. Ο Martin ανταποκρίθηκε αμέσως».

Μπορείτε να ακούσετε το τελευταίο δείγμα από τον διάδοχο του προ τριετίας "The Rise Of Chaos" εδώ.

Δείτε επίσης:

Δύο πρώην μέλη των Accept στο νέο άλμπουμ των U.D.O.

O Udo Dirkschneider για το ενδεχόμενο επανένωσης με τους Accept

  • SHARE
  • TWEET