Το νέο album των Alice In Chains θα μπορούσε να είναι και το τελευταίο τους, σύμφωνα με τον Jerry Cantrell

15/04/2013 @ 11:28
O Jerry Cantrell των Alice In Chains έκανε πρόσφατα κάποιες δηλώσεις, στις οποίες αποκάλυψε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν η επερχόμενη κυκλοφορία της μπάντας, "The Devil Put Dinosaurs Here", ήταν και η τελευταία τους.

Μιλώντας στην εκπομπή του Jack Osbourne στο Fuse TV, ο κιθαρίστας, μαζί με τον drummer Sean Kinney, δήλωσε πως αν κάποιος αναλογιστεί το πόσα έχουν περάσει ως συγκρότημα, «είναι εκπληκτικό πως ακόμη γράφουμε μουσική».

«Προφανώς και περάσαμε πολλά μέχρι να αρχίσουμε ξανά να παίζουμε. Προσπαθούμε να νιώσουμε το πού βρισκόμαστε και να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε πως είναι το σωστό. Αντιμετωπίζω κάθε δίσκο λες και είναι ο τελευταίος μας. Ξέρουμε πολύ καλά πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν οριστικά από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι εκπληκτικό πως γράφουμε ακόμη μουσική μετά από όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Θα μπορούσα να ξεκουραστώ ευτυχισμένος αν αυτός ήταν ο τελευταίος μας δίσκος, αν ήταν το τέλος.»

Λίγο αργότερα, και ενώ συζητούσαν την τρέχουσα κατάσταση της μουσικής βιομηχανίας, ο drummer σχολίασε πως περιμένει χρόνια μία μουσική επανάσταση που δεν έχει συμβεί ακόμη.

«Περιμένω για αυτή την επανάσταση, που μία ολόκληρη γενιά θα ενωθεί κάτω από ένα είδος μουσικής. Αυτό μάλλον δεν έχει συμβεί ποτέ.»
  • SHARE
  • TWEET