Το Up Festival κάνει ζέσταμα το Σάββατο 14 Ιουνίου στο 6 D.O.G.S.

Ζωντανές εμφανίσεις από Closer και Satelights, DJ sets από Up Festival team, Gin & Tonic και Dimitris Bouras

06/06/2014 @ 14:21
Warm Up party
Σάββατο 14 Ιουνίου
Είσοδος ελεύθερη
Doors open: 18:00

Closer
Opening act: Satelights

DJ sets by:
Up Festival team
Gin & Tonic
Dimitris Bouras
Street food by deBόp: Colombia
Street tunes by Pepper 96.6

Επειδή δεν αντέχουμε να περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο και επειδή θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τον πυρετό της προετοιμασίας, είπαμε να μαζευτούμε, το Σάββατο 14 Ιουνίου, και να πάρουμε μία μικρή γεύση από Up Festival. Και επειδή δεν μπορούμε να φέρουμε τα Κουφονήσια στο 6 D.O.G.S., είπαμε να φέρουμε το feeling του φεστιβάλ στο κέντρο της πόλης. Τα συστατικά είναι απλά: καλοί φίλοι, καλό φαγητό, λίγο ποδόσφαιρο, πολλή μουσική, πολλά cocktails και ό,τι ήθελε προκύψει...

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 με τον αγώνα Ελλάδα - Κολομβία σε πρώτο πλάνο στο gig space, ενώ την ίδια ώρα τα παιδιά του deBόp (www.debop.gr) στήνουν μπουφέ, στο project space, α-λά Street Food and Tunes, με ελληνικούς και κολομβιανούς μεζέδες και με τη συνοδεία της ανάλογης μουσικής επένδυσης από τον Pepper 96.6.

Η συνέχεια εκτυλίσσεται στο gig space με τους Satelights (μέλη των οποίων έχουμε δει στους No Balance και Fingers Crossed), να ανεβάζουν την ένταση με δυνατές alternative rock μελωδίες των '90s και zeros, προετοιμάζοντας κατάλληλα το έδαφος για τους Closer. Το σπουδαιότερο, ίσως, ελληνικό συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ σκηνής της δεκαετίας του '90, μετά το sold out των προηγούμενων ημερών επανέρχεται με νέα τραγούδια, τις παλιές αγάπες και το γνωστό καταιγιστικό performance που θα μας βάλει για τα καλά στο κλίμα του Up!

Το υπόλοιπο μέρος της βραδιάς δεν είναι καθόλου βέβαιο πώς θα εξελιχθεί. Το team του Up Festival αναλαμβάνει τα decks μαζί με τους Gin & Tonic και τον Δημήτρη Μπούρα (Inner Ear, Indieground Radio) και το αποτέλεσμα αυτής της μουσικής (και όχι μόνο) συνύπαρξης θεωρείται από πολλούς αμφίβολο...

Last but not least, το Up Cocktail που θα διανέμεται από τους εξειδικευμένους bar tenders του 6 D.O.G.S. στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ, έχει σκοπό να δώσει την απαραίτητη ώθηση στο αστρικό ταξίδι που μας περιμένει!

Get on board!

18:00: Street food by deBόp: [project space]
19:00: Ελλάδα-Κολομβία [gig space]
21:00: Satelights: [gig space]
22:00: Closer: [gig space]
23:00-till late: Dj sets: [the bar]

Up Festival | 17-18-19 Ιουλίου 2014
Καλόφεγγο bar, Παραλία Πορί, Κουφονήσια
Είσοδος ελεύθερη

Τοποθεσία & Πρόσβαση:
upfestival.gr/topothesia-prosvasi

Περισσότερες πληροφορίες:
upfestival.gr
facebook.com/stinadeiaparalia

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET