Θέλεις να μυρίζεις σαν τον... Κ.Κ. Downing;

O κιθαρίστας κυκλοφόρησε το δικό του άρωμα με τίτλο "Metal For Men" ενώ μίλησε και το ενδεχόμενο επιστροφής στους Judas Priest

11/12/2014 @ 10:56
Πριν λίγες μέρες ο πρώην κιθαρίστας των Judas Priest, K.K. Downing, αποκάλυψε πώς του ήρθε η ιδέα να λανσάρει ένα δικό του άρωμα.

«Ξύπνησα ένα πρωινό με την ονομασία "metal for men" και σκέφτηκα που μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Και δεν θυμάμαι καν πως ήρθε στο μυαλό η σκέψη πως δεν υπάρχει τίποτα σχετικό στην αγορά για metal και rock φανς. Ίσως φταίει και το γεγονός ότι η μητέρα μου με ρωτάει κάθε χρόνο τι δώρο θέλω για τις γιορτές…»

Εκτός από την ανδρική, υπάρχει και η γυναικεία σειρά. Όσον αφορά τη μουσική, ο Κ.Κ. επανέλαβε πως μετά από 40 χρόνια, ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, ενώ άφησε ένα μικρό... παράθυρο επιστροφής ακόμα και στους Priest.

«Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος πως δεν με ενδιαφέρει πια η μουσική. Βοηθάω νέες μπάντες, ενημερώνομαι, και υπάρχει πιθανότατα να επιστρέψω. Ποιος ξέρει, μπορεί και με τους Judas Priest, δεν ξέρω. Έχω δύο προτάσεις και ανυπομονώ γενικά για το μέλλον. Μόνο αυτό μπορώ να πω».

KK_METALFORMEN
  • SHARE
  • TWEET