Συνελήφθη άτομο που πόσταρε στο Facebook στίχους των Exodus

Στο πλευρό του συλληφθέντα το συγκρότημα

05/09/2014 @ 19:33
Ένα ποστάρισμα στο Facebook των στίχων «Student bodies lying dead in the halls, a blood splattered treatise of hate. Class dismissed is my hypothesis, gun fire ends in debate» από το κομμάτι "Class Dismissed (A Hate Primer)" των Exodus, έβαλε σε μπελάδες έναν fan της μπάντας.

Ο 31-χρονος fan από τον Kentucky συνελήφθη με την κατηγορία της «τρομοκρατικής απειλής» και κρατήθηκε για 8 μέρες. Η υπόθεσή του αναμένεται να εξεταστεί σε έξι μήνες και προς υπεράσπισή του θα έχει και τους ίδιους τους Exodus, οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν το συγκεκριμένο γεγονός έμειναν έκπληκτοι.

Ο κιθαρίστας της μπάντας Gary Holt δήλωσε πως είναι τραγικό να συλλαμβάνεται κάποιος επειδή πόσταρε στίχους στο Facebook και πως το επίμαχο τραγούδι είναι εμπνευσμένο από ένα μακελειό σε πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. και αυτό που κάνει είναι να χρησιμοποιεί στους στίχους τον δολοφόνο ως πρώτο πρόσωπο και όχι να προβοκάρει ή να προκαλέσει κάποιο παρόμοιο συμβάν.

Ο Holt συμπλήρωσε πως η μπάντα έκοψε το συγκεκριμένο κομμάτι από τα setlist της μετά από ένα μακελειό σε σχολείο το 2012 που κόστισε τη ζωή σε 28 άτομα για να μην φανεί πως προκαλεί.
  • SHARE
  • TWEET