Στο διάστημα θέλουν να παίξουν οι Lamb Of God

Θα ξεκινήσουν προσεχώς να δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό

05/03/2014 @ 11:59
Την επιθυμία του να παίξει με τους Lamb Of God στο διάστημα μέσω του προγράμματος Richard Branson's Virgin Galactic, εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metal Injection ο drummer του συγκροτήματος, Chris Adler.

«Νομίζω πως αν πλησιάζαμε Richard Branson με τον σωστό τρόπο, θα μπορούσαμε να αποδείξουμε πόσο ασφαλές είναι» δήλωσε ο Adler. «Πάρτε μια heavy metal μπάντα στο διάστημα και θα επιστρέψουμε πίσω μια χαρά. Πώς θα παίξω τύμπανα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας; Θα ανησυχήσω για αυτό όταν φτάσω εκεί.»

Σχετικά με την δημιουργία του νέου δίσκου των Lamb Of God και την δήλωση του frontman Randy Blythe περί αποχής του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Adler ανέφερε μεταξύ άλλων πως το δεύτερο δεν αποκλείει απαραίτητα το πρώτο.

«Δεν μπορώ να τον κατηγορώ καθόλου και νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα. Τον περασμένο Νοέμβριο όμως, στο τέλος της περιοδείας μας, μιλήσαμε για κάποιο χρονοδιάγραμμα. Δεν χρειαζόμαστε πραγματικά τον Randy να είναι εκεί όταν γράφουμε μουσική. Κανονικά έρχεται με τους στίχους στο τέλος, μερικές φορές ακόμη και στο στούντιο. Μπορούμε έτσι να ξεκινήσουμε δυνατά ενώ εκείνος «θα κάνει τα δικά του». Είπαμε ότι θα μαζευτούμε γύρω στον Ιούνιο.»
  • SHARE
  • TWEET