O Chris Adler εξηγεί γιατί έφυγε από τους Lamb Of God

Όπως αφήνει να εννοηθεί, ο λόγος δεν ήταν μουσικός

24/02/2021 @ 14:09

Ο πρώην ντράμερ των Lamb Of God, Chris Adler, εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του από την εξαιρετικά επιτυχημένη metal μπάντα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο podcast του Metal Sucks, ο Adler, δήλωσε: «Περάσαμε 26 χρόνια στο λεωφορείο, στο τρένο, στο αεροπλάνο. Δεν έχει μείνει κάτι πλέον να πούμε. Έχουμε εξερευνήσει τις φιλίες μας στο έπακρο..Δεν έφυγα επειδή δεν ήθελα να παίζω μουσική ή τη μουσική που παίζουν οι Lamb Of God. Έφυγα επειδή ήταν απλά τοξικά. Παντού. Τα πάντα. Και θέλω να είμαι καλύτερος πατέρας, σύζυγος, άνθρωπος».

Συνεχίζει λέγοντας: «Ήθελα πάντα να διασκεδάζω κάνοντας το. Και το κάναμε με τους Lamb Of God για μεγάλο χρονικό διάστημα. αλλά βούλιαξε με όλα τα υπόλοιπα και το τι έπρεπε να κάνουμε και να είμαστε. Μου αρέσει να χαλαρώνω τα πράγματα. Υπάρχει πολύ μίσος (από τους οπαδούς) στο γιατί έφυγα από τους Lamb Of God. Απλά ζω την ζωή μου με χαμόγελo. Πριν φύγω, δεν ξέραμε τι στο διάολο συμβαίνει, αν όλα πήγαιναν καλά θα πλακωνόμασταν μεταξύ μας και θα παίρναμε ένα τσεκ. Οπότε, ξέρεις, είναι καιρός για μένα σαν ενήλικος άνθρωπος να προχωρήσω».

Ο Chris Adler μετά την αποχώρησή του από τους Lamb Of God συνέχισε να παίζει με τους Firstborne όπου συνάντησε James LoMenzo, πρώην μπασίστα των Megadeth και Black Label Society.

  • SHARE
  • TWEET