Slash: «Το ''Chinese Democracy'' ήταν το χαρακτηριστικότερο άλμπουμ για τον Axl»

05/04/2010 @ 22:10
Ο Slash, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Chinese Democracy", αποφάσισε να μιλήσει για την τελευταία κυκλοφορία της πρώην μπάντας του, τους Guns N’ Roses.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν το χαρακτηριστικότερο άλμπουμ για τον Axl. Ήταν ακριβώς ότι περίμενα από εκείνον, αναλογιζόμενος τα τελευταία χρόνια της συνεργασίας μας και βλέποντας που κατευθυνόταν μουσικά. Είναι ένα βαρύ, κάπως σκοτεινό και καταθλιπτικό άλμπουμ.»



Επίσης, σε ερώτηση για τη σχέση του με τον Axl Rose, απάντησε: «Κρατώ κάποια απόσταση, αφού ξέρω πόσο πολύ με μισεί. Αν όμως τύχει να συναντηθούμε κάπου, και ξεπεράσουμε την πρώτη στιγμή αμηχανίας, πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.»

Ακόμα, ερωτώμενος για το αν ο άστατος χαρακτήρας των Axl Rose και Scott Weiland επηρέασε την απόφασή του να συνεργαστεί στον σόλο δίσκο του με διάφορους τραγουδιστές, είπε: «Ίσως κάμποσες ώρες στον καναπέ του ψυχαναλυτή να έδιναν μια απάντηση. Πάντως η έμπνευση για το όλο project προερχόταν από την επιθυμία μου να δουλέψω με σπουδαίους τραγουδιστές. Γεγονός είναι, πως η συνεργασία μου στο συγκεκριμένο άλμπουμ με τόσους πολλούς αξιόλογους τραγουδιστές, μου έδειξε πως υπάρχουν και επαγγελματίες εκεί έξω, αντίθετα με τις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις.»
  • SHARE
  • TWEET