Shavo Odadjian (System Of A Down): «Ο Serj είναι ο λόγος που δεν βγάζουμε album»

20/05/2013 @ 20:53
Ο τραγουδιστής των System Of A Down, Serj Tankian, «καθυστερεί την μπάντα», όντας απρόθυμος να συμμετέχει σε ένα νέο άλμπουμ με τα υπόλοιπα μέλη, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο μπασίστας τους, Shavo Odadjian.

Σε απανωτές δημοσιεύσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Odadjian έγραψε: «OK... Θα πω όλη την αλήθεια.. Δεν ευθυνόμαστε εμείς (δηλαδή ο Daron [Malakian, κιθάρα / φωνητικά], ο John [Dolmayan, τύμπανα] και ο Shavo!!) Ο Serj είναι αυτός που δεν θέλει να βγάλουμε νέο άλμπουμ!!!! Επομένως, σας παρακαλώ να σταματήσετε να μας παρενοχλείτε γι' αυτό!!! Εμείς απλώς περιμένουμε τον Serj! Μπορεί να με μισεί που αποκαλύπτω την αλήθεια, αλλά έπρεπε να το κάνω...»

Συνεχίζοντας σε επόμενα post του: «Συγγνώμη, παιδιά!!! Προσπαθούμε να βγάλουμε ένα νέο άλμπουμ, απλώς δεν συμφωνεί με τους κανόνες του Serj! Κάπως αστείο, μιας και ξεκινήσαμε μαζί την μπάντα και τώρα είναι αυτός που μας καθυστερεί! Πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κυκλοφορήσουμε έναν νέο δίσκο; Όσο για μένα...είμαι έτοιμος να τον κυκλοφορήσω με κάποιον που θέλει να είναι ο τραγουδιστής των System, όχι με κάποιον που πρέπει να τον ικετεύσω για να είναι μέρος των System!»

«Έτσι, μ' αυτό κατά νου, εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνουμε; Απλά θυμηθείτε, αυτός είναι που μας καθυστερεί ήδη για εφτά χρόνια. Θέλετε να περιμένετε άλλα τέσσερα-πέντε χρόνια; Ή μηπως θα έπρεπε να κυκλοφορήσουμε έναν δίσκο χωρίς τον Serj; Εσείς πείτε μας.»

«Δεν θα ήθελα να κάνουμε έναν δίσκο χωρίς αυτόν... αλλά αν δεν θέλει; Πρέπει οι τρεις μας απλά να καθόμαστε και να περιμένουμε; Not cool!!!!!! Θέλω οι οπαδοί μας από όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, να μας πουν τι σκέφτονται. Καθόλου System; Ή System με έναν νέο τραγουδιστή που να είναι εξίσου καλός, αν όχι καλύτερος; Και επιπλέον νέα τραγούδια System και περιοδείες; Σας παρακαλώ να μας δώσετε τη γνώμη σας!!! Είναι οι System καλύτεροι χωρίς τραγουδιστή ή με κάποιον που να είναι ενθουσιασμένος ως ο νέος τραγουδιστής μας; Εσείς αποφασίζετε... γιατί εγώ έχω μπερδευτεί!»

«Με όλον τον σεβασμό στον Serj. Εάν θέλει να είναι στην μπάντα, τότε είναι ευπρόσδεκτος, αλλά αν δεν θέλει; Τι περιμένετε από τους τρεις μας; Θέλουμε πραγματικά έναν νέο δίσκο των System! Μακάρι να θέλει και ο Serj, αλλά αν όχι, τότε θα προχωρήσω και θα κάνω ένα άλμπουμ χωρίς αυτόν!!! Είμαι εξοργισμένος που μας απογοήτευσε έτσι, αλλά κι εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για να κρατήσουμε αυτό το μεγάλο συγκρότημα ζωντανό! Συμφωνείτε;»

Μπορεί το τοπίο σχετικά με την αυθεντικότητα των παραπάνω δηλώσεων του Odadjian να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο, σε περίπτωση που ισχύουν όλα αυτά, η πιθανότητα να προοιωνίζεται ένα τέλος εποχής για τους System Of A Down είναι ορατή.
  • SHARE
  • TWEET