Σειρά συναυλιών από την Kate Bush μετά από 35 χρόνια

Kαι τα 15 live θα πραγματοποιηθούν στο Apollo Hammersmith του Λονδίνου

21/03/2014 @ 18:56
Μπορεί η Kate Bush να έχει κυκλοφορήσει δέκα άλμπουμ κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, αλλά οι live εμφανίσεις της είναι ελάχιστες ενώ η μόνη φορά που περιόδευσε ήταν το μακρινό 1979!

Αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα καθώς (αν και δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για περιοδεία) η Bush ανακοίνωσε σήμερα πως τον ερχόμενο Αύγουστο και Σεπτέμβριο θα τρέξει ένα σερί 15 συναυλιών στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στο Apollo Hammersmith. Η απόφασή της αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη και θετικά σχόλια στο διαδίκτυο, καθώς εδώ και χρόνια είχε αρχίσει να θεωρείται δεδομένο πως η Bush δεν θα έκανε συναυλίες ξανά στη ζωή της εφόσον εδώ και αρκετά χρόνια δεν το επιχειρούσε.

Οι λόγοι που την είχαν οδηγήσει στην απόφαση να μην περιοδεύει ποικίλουν. Η ίδια είχε πει ότι δεν ένιωθε άνετα στη σκηνή, ενώ είχε επικαλεστεί και την υπερβολική κούραση που βίωσε όταν έκανε εκείνη την περιοδεία της το 1979. Άλλοι λόγοι που φημολογούνται είναι ότι η Bush έχει φόβο με τα αεροπλάνα, η μανία της για την τελειότητα σε αυτό που θέλει να παρουσιάζει, καθώς και το γεγονός του τραγικού θανάτου του υπεύθυνου φωτισμού της περιοδείας της κατά την ετοιμασία μιας συναυλίας της.

Παρά την άρνησή της να περιοδεύσει ή έστω να κάνει μια σειρά συναυλιών όπως αυτή που ανακοίνωσε, η Bush είχε κάνει κάποιες ελάχιστες εμφανίσεις στο πλάι καλλιτεχνών όπως ο Prince κι ο David Gilmour.
  • SHARE
  • TWEET