Προσωπικός δίσκος με σημαντικούς συμμετέχοντες το επόμενο βήμα για τον Lemmy

Dave Grohl, Joan Jett, The Damned στο πλευρό του θρυλικού frontman

26/11/2013 @ 10:21
Μπορεί ο Lemmy να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα υγείας και να δυσκολεύεται να περιοδεύσει με τους Motörhead, δεν φαίνεται ωστόσο διατεθειμένος να σταματήσει να ασχολείται με τη μουσική.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Revolver για το τεύχος Δεκεμβρίου / Ιανουαρίου, δήλωσε πως δεν έχει τελειώσει ακόμη με τη μουσική.

«Όταν θα είμαι καλύτερα, θα προσπαθήσουμε να περιοδεύσουμε ξανά (με τους Motörhead) και εάν δεν καταφέρω να το κάνω αυτό όπως πρέπει, θέλω να κάνω ένα ακόμη άλμπουμ με τους Head Cat και φυσικά θέλω να κάνω μερικούς ακόμη δίσκους με τους Motörhead. Το επόμενο όμως πράγμα που θα βγάλω είναι το προσωπικό μου άλμπουμ, το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο. Μένει να κάνω ένα τραγούδι με την Skin πριν να το βγάλω. Υπάρχουν δύο κομμάτια με τους Reverend Horton Heat, δύο με τους Damned, ένα με τον Dave Grohl και ένα με την Joan Jett. Αυτή τη στιγμή ονομάζεται "False Teeth For The Deaf". Είναι μόνο φοβερό rock and roll, μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω. Κάποιο μέρος του είναι blues και κάποιο όχι. Δεν είναι Motörhead, αλλά προφανώς υπάρχουν στοιχεία που είναι κοινά.»
  • SHARE
  • TWEET