Οι Ulver επιστρέφουν στην Αθήνα το Νοέμβριο

15/09/2011 @ 11:44
To πιο εκλεκτικό, «γνωστό-άγνωστο» συγκρότημα της νορβηγικής underground σκηνής, οι Ulver, επιστρέφουν στην Ελλάδα, το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου στο Fuzz Club, στην Αθήνα.

Πέρασαν δύο χρόνια από την πρώτη τους επίσκεψη στη χώρα μας και μέσα σε αυτά οι Ulver έχουν πλέον μεταμορφωθεί σε συναυλιακό συγκρότημα, αντιμετωπίζοντας τη μουσική κατά πρόσωπο, αντί να κρύβονται στις σκιές, όπως έκαναν τα πρώτα 15 χρόνια της καριέρας τους.

Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το κοινό για πρώτη φορά το 2009, στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Νορβηγίας. Οι ...ντροπαλοί λύκοι (=Ulver) από το Βορρά πήραν εξαιρετικές κριτικές και τον ίδιο χρόνο περιόδευσαν επιλεκτικά σε σημαντικά venues στην Ευρώπη, κάνοντας μια στάση και στην Αθήνα.

Έχοντας αφήσει πίσω τη metal περιβολή τους, με την οποία ξεκίνησαν τους μουσικούς πειραματισμούς τους το 1994, προχωρούν δυναμικά σε post-rock, noise, trip hop, ambient και ευρέως experimental μονοπάτια, εξερευνώντας πάντα το θέμα της ανθρώπινης ύπαρξης και προσφέροντας μουσικές απόψεις για έναν κόσμο σε πτώση.

Για αυτό το συγκρότημα που έχει παραμείνει πεισματικά ανεξάρτητο στην υπάρχουσα μουσική βιομηχανία είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο ήχος του δε μπορεί να μπει σε καλούπι. Όπως λένε και οι ίδιοι, βλέπουν τα άλμπουμ τους και κάθε νέο μουσικό project ως βήματα και όχι μια κατάληξη ή επανάπαυση στις -αρχικά- black metal δάφνες τους... Πόσα συγκροτήματα σήμερα μπορούν να το πουν αυτό;

Έχοντας ήδη επτά άλμπουμ στο ενεργητικό τους, επιστρέφουν με το "Wars Of The Roses" τον Απρίλιο του 2011, όχι μόνο πιο ώριμοι και έμπειροι, αλλά με κάτι διαφορετικό - όπως κάθε φορά άλλωστε! Στην περιοδεία του 2011 παρουσιάζουν ολόκληρο τον καινούριο δίσκο.

Το Classic Rock Magazine μας προειδοποιεί:
«Η παρουσίαση των Ulver είναι υπερρεαλιστική και ωμή. Μια ψυχεδελική εκδρομή, μια περικυκλωτική εμπειρία, κινούμενη από στοιχειωτική, προοδευτική τέχνη. Μετά από μια τέτοια νύχτα, δε θες να δεις άλλο συγκρότημα για κάποιες μέρες. Γιατί οτιδήποτε άλλο δείχνει χλωμό όταν συγκρίνεται με τους Ulver».

Θα είμαστε στο Fuzz Club, το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, να απολαύσουμε από κοντά τους ζωντανούς θρύλους της dark μουσικής σκηνής!

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα.
Η τιμή των εισιτηρίων θα είναι 27 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα:
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-3608366

Θεσσαλονίκη:
Musicland
Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Venue info:
Fuzz Club
Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
(Λ. Πειραιώς και Χαμοστέρνας)
τηλ.: 210-3450817

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET