Οι Arctic Monkeys συνεχίζουν (;) με τη Domino Records

28/11/2011 @ 08:06
Οι Arctic Monkeys φέρονται έτοιμοι να απορρίψουν το ενδιαφέρον από μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες και να υπογράψουν ξανά με τη Domino Records.

Η μπάντα από το Sheffield συμπορεύεται με τη συγκεκριμένη δισκογραφική από την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not", και, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκλήρωσε το συμβόλαιό της με τη Domino Records μετά την κυκλοφορία του τέταρτου δίσκου, "Suck It And See".

Πληθώρα από δισκογραφικές ενδιαφέρονται να αποσπάσουν την υπογραφή του Alex Tumer και της παρέας του, αλλά ο manager της μπάντας, Ian McAndrew, δήλωσε ότι η Domino Records θα είναι η πρώτη στη λίστα των υποψηφίων, όταν το συγκρότημα θα αρχίσει να ψάχνει για νέα συμφωνία.

Ο ίδιος επίσης ανέφερε: «Δεν έχουμε μπει σε διαδικασία συζήτησης με κάποια δισκογραφική εταιρία, παρόλο που έχουμε δεχθεί πολλές αιτήσεις. Η Domino ήταν πολύ σπουδαία για τη μπάντα και μας παρείχε φοβερή υποστήριξη, συνεπώς θα έχει προτεραιότητα στις μελλοντικές συζητήσεις που θα έχουμε για κάποιο καινούριο δίσκο».

Τον Αύγουστο αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες ενδιαφέρονται να υπογράψουν τους Arctic Monkeys, όταν μια πηγή αποκάλυψε ότι η προκείμενη λήξη του ισχύοντος συμβολαίου τους θα προκαλέσει τεράστια μάχη. Τέλος, τον Ιούνιο το συγκρότημα από το Sheffield έγραψε ιστορία, καθώς έγινε μόλις η δεύτερη μπάντα στην ιστορία των music chart που κατάφερε να έχει τέσσερα συνεχόμενα άλμπουμ της στην κορυφή την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους.
  • SHARE
  • TWEET