Οι Pixies μιλάνε για την αποχώρηση της Kim Deal από το group

07/10/2013 @ 19:07
Συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone έδωσαν οι Pixies και όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα πήγε γύρω από την αποχώρηση της Kim Deal από το συγκρότημα πριν από μερικούς μήνες.

Ο Black Francis δήλωσε πως η ανακοίνωση της αποχώρησής της ήρθε ξαφνικά κι ενώ το συγκρότημα δούλευε πάνω σε νέο υλικό στην Ουαλία.

Ενώ το συγκρότημα έκανε ένα διάλειμμα από το στούντιο σε μια κοντινή καφετέρια, η Deal ξαφνικά είπε πως την επόμενη μέρα επιστρέφει στις Η.Π.Α. κι έτσι απλά έθεσε τον εαυτό της εκτός Pixies. Ο frontman των Pixies είπε πως αμέσως επικράτησε αμηχανία σε σημείο να μην αποχαιρετιστούν καν και παρέα με τον κιθαρίστα Joey Santiago κατευθείαν πήγαν σε ένα μπαρ για να πιούνε.

Ο drummer της μπάντας, Dave Lovering, προσέθεσε πως για λίγες μέρες μετά το κλίμα στην μπάντα ήταν κλίμα θλίψης αλλά μιας και είχαν κλείσει το στούντιο αποφάσισαν πως παρά την αποχώρηση της Deal πως έπρεπε να συνεχίσουν τη δουλειά για την οποία βρίσκονταν εκεί. Θυμίζουμε πως η θέση της Kim Deal καλύφθηκε από την Kim Shattuck.
  • SHARE
  • TWEET