Οι Kiss σχολιάζουν την εποχή που ο Eddie Van Halen ήθελε να γίνει μέλος τους

...λόγω της κόντρας του με τον David Lee Roth

14/03/2014 @ 11:01
Τα ιδρυτικά μέλη των Kiss, Gene Simmons και Paul Stanley μίλησαν για τις φήμες ότι ο Eddie Van Halen ήθελε να γίνει μέλος του συγκροτήματος μετά τη φυγή του Ace Frehley το 1982, στο νέο τεύχος του Guitar World.

Ο Stanley απάντησε: «Δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό. Ο Eddie είχε όντως έρθει στο στούντιο κατά τη διάρκεια του "Creatures" και μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο εκείνη την περίοδο. Είχε πλησιάσει την μπάντα εκείνη τότε, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά να ήθελε να γίνει μέλος των Kiss; Δεν ξέρω κάτι γι' αυτό. Δεν σημαίνει ότι δεν συνέβη, αλλά δεν το έχω ακούσει ποτέ.»

Ο Simmons, ο οποίος είχε δουλέψει με τους Van Halen πριν υπογράψουν σε δισκογραφική, ήταν πιο κατατοπιστικός:

«Είναι γεγονός. Το ήθελε πραγματικά. Δεν ήταν ευχαριστημένος γιατί δεν τα πήγαινε καλά με τον David Lee Roth. Δεν τον άντεχε. Και τα ναρκωτικά ήταν ανεξέλεγκτα. Οπότε, με πήρε και πήγαμε για δείπνο. O Vinnie Vincent, ο οποίος δεν ήταν ακόμα μέλος των Kiss, ήρθε μαζί μας. Παντού χωνόταν! Τέλος πάντων, ο Eddie μου είπε ότι δεν άντεχε άλλο, ότι δεν ήθελε να τσακώνεται πια με τον Roth και ότι ήθελε να γίνει μέλος των Kiss. Εγώ του εξήγησα ότι δεν υπήρχε αρκετός χώρος. Εκείνος χρειαζόταν ένα συγκρότημα όπου θα κατεύθυνε ο ίδιος τη μουσική. Του είπα ότι δεν θα ήταν χαρούμενος στους Kiss και τον έπεισα. Δεν ταίριαζε το πράγμα.»
  • SHARE
  • TWEET