Ο Rob Halford βούρκωσε στην τηλεόραση

Ο τραγουδιστής των Judas Priest θυμήθηκε μια συγκινητική ιστορία στο κανάλι VH1

07/03/2015 @ 10:00
Στο τελευταίο επεισόδιο του "Rock Icons" που προβάλλεται από το κανάλι VH1, μια σειρά που έχει σκοπό να παρουσιάσει θρυλικές μορφές της rock μουσικής, ο Rob Halford βρέθηκε σε ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό στιγμιότυπο.

Ο metal god λύγισε όταν θυμήθηκε την ιστορία ενός τεράστιου οπαδού των Judas Priest, τον οποίο είχε πάει να συναντήσει στο νοσοκομείο επειδή έπασχε από καρκίνο.

«Θα ακούσεις πραγματικά πολλές ιστορίες σχετικά με το πώς η metal μουσική έχει βοηθήσει ανθρώπους να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της ζωής του», είπε ο Rob Halford.

«Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη στιγμή να το πω αυτό -ίσως χρειαστεί να το κόψουμε στο μοντάζ- αλλά πολύ πρόσφατα επικοινώνησε κάποιος μαζί μου ζητώντας μου να μιλήσω με έναν άνθρωπο που επρόκειτο να πεθάνει από καρκίνο. [μεγάλη παύση και σιωπή] Οπότε κατάφερα να μιλήσω μαζί του και αυτός ήταν πάρα πολύ αδύναμος... [παύση] Αλλά έλεγε πως ήταν τεράστιος οπαδός των Priest και ότι εκείνη η πτυχή της ζωής του τού ήταν πολύ σημαντική. Μου έλεγε ότι η metal ήταν ένας πραγματικά πολύ σημαντικός τρόπος να αντέξει αυτόν τον τρομερό καρκίνο που τον κατέτρωγε.»

Δυστυχώς, το βίντεο με το αντίστοιχο απόσπασμα από την εκπομπή δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας.
  • SHARE
  • TWEET