Ο Bruce Dickinson στέλεχος του Flight Club Aeris Aviation

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden ανέλαβε καθήκοντα μη εκτελεστικού προέδρου

21/11/2013 @ 10:52
Ο Bruce Dickinson των Iron Maiden είναι ο νέος μη εκτελεστικός πρόεδρος της Aeris Aviation, του ευρωπαϊκού διανομέα των αεροσκαφών Eclipse.

Τον Σεπτέμβριο, ο Dickinson, που εκτός από τραγουδιστής είναι επιχειρηματίας και εμπορικός πιλότος αεροσκάφους, πέρασε από ειδική επί των αεροσκαφών εκπαίδευση (type rating) και πιλοτάρισε ο ίδιος ένα αεροσκάφος Eclipse για να φτάσει στους διάφορους συναυλιακούς χώρους στα πλαίσια της περιοδείας των Iron Maiden στις Η.Π.Α., μετρώντας πάνω απο 50 ώρες πτήσης.

Ο Dickinson εντυπωσιάστηκε από τα πιο οικολογικά και οικονομικά δικηνητήρια παγκοσμίως. Ανέφερε: «Τώρα που τα τζετ αεροσκάφη επέστρεψαν στην παραγωγή, υπάρχουν τεράστια περιθώρια μεγιστοποίησης της αγοράς. Δεν υπάρχουν άλλα δικηνητήρια που να ανταγωνίζονται τα Eclipse σε κόστος και οικονομία. Με μια ακτίνα δράσης άνω των 1000 ναυτικών μιλίων, είναι ιδανικά για την Ευρώπη. Είναι υπέροχο να πιλοτάρεις και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον αυτού του αεροσκάφους.»

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Bruce Dickinson είναι πρόεδρος και στην εταιρεία συντήρησης αεροσκαφών Cardiff Aviation και σκοπεύει να συνάψει εμπορικές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των δύο.

Δείτε τον Bruce Dickinson σε μια καινούργια σχετική συνέντευξη μαζί με τον David Hayman της Aeris Aviation στο ακόλουθο video.
  • SHARE
  • TWEET