Νέα video από Sleater-Kinney, Alt-J, Royal Blood, Father John Misty

Κινούμενα σχέδια, διασκευές και live εκτελέσεις

26/02/2015 @ 11:33
Sleater-Kinney κυκλοφόρησαν το video για το "A New Wave" με τα τρία κορίτσια της αμερικανικής rock μπάντας να εμφανίζονται σε animation μορφή, στο πλάι χαρακτήρων από την εξαιρετική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων "Βob's Burgers", η οποία απευθύνεται και σε ενήλικο κοινό.

Στο video πρωταγωνιστεί η Tina Belcher, η οποία στη σύγχρονη pop-κουλτουρα αντιπροσωπεύει για πολλούς την «strong independent teenage woman», οποτε ταιριαζει γαντι με τη μπάντα. Δείτε το video από εδώ και σε αυτόν σύνδεσμο διαβάστε την κριτική μας για τον νέο δίσκο τους.



H indie-rock Βρετανοί, Alt-j κυκλοφόρησαν ακόμα ένα single από τον περσινό δεύτερο δίσκο τους "This Is All Yours" (κριτική εδώ), το "Pusher" το οποίο βλέπετε από εδώ.



Ο Father John Misty διασκεύασε πριν λίγες μέρες το "Heart Shaped Box" των Nirvana και σειρά παίρνει ο Leonard Cohen και το κλασικό "Bird on the Wire", στη διάρκεια καναδικού τηλεοπτικού show. Δείτε το μέσω αυτού του συνδέσμου και τσεκάρετε την κριτική μας στο νέο δίσκο του.




Οι Royal Blood κέρδισαν χθες το πρώτο τους Brit Award ως «κορυφαίο βρετανικό συγκρότημα» και έπαιξαν "Figure It Out" στη χθεσινή τελετή. Δείτε το από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET