Νέα video από Chris Cornell, Black Angels και Tainted Nation

Ζωντανές εκτελέσεις από Chris Cornell και Black Angels, video clip από τους Tainted Nation

19/12/2013 @ 19:19
O Chris Cornell παρουσίασε μαζί με την Joy Williams των The Civil Wars στην εκπομπή του David Letterman το "Misery Chain".

Πρόκειται για ένα νέο κομμάτι, το οποίο περιλαμβάνεται στο "Music From And Inspired By 12 Years A Slave", το soundtrack δηλαδή της ταινίας "12 Years A Slave".

Δείτε την ζωντανή εκτέλεση του "Misery Chain" εδώ.



Οι Τεξανοί psych rockers Black Angels, οι οποίοι εμφανίστηκαν στις αρχές του μήνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν πρόσφατα στο Moog Sound Lab στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας. Εκεί εκτέλεσαν χρησιμοποιώντας διάφορα ηλεκτρικά και αναλογικά όργανα το "Don't Play With Guns", κομμάτι που βρίσκεται στον φετινό τους δίσκο, "Indigo Meadow".

Δείτε την ιδιαίτερη εκτέλεση του "Don't Play With Guns" μέσω του Rolling Stone, εδώ.



Οι rockers Tainted Nation έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω του Classic Rock Magazine το video clip του "Dare You", κομματιού που περιλαμβάνεται στο δεύτερό τους άλμπουμ, "F.E.A.R.", ενώ δουλεύουν ήδη πάνω στη νέα τους δουλειά.

Το συγκρότημα αποτελείται από τον πρώην drummer των Helloween και των Firewind, Mark Cross, τον μπασίστα των Poodles, Pontus Egberg, τον drummer των Eden's Curse, Pete Newdeck, στα φωνητικά, τον πρώην κιθαρίστα των Lionsheart, Ian Nash, και τον πρώην κιθαρίστα των Fury, Joel Peters.

Δείτε το video clip του "Dare You" εδώ.
  • SHARE
  • TWEET