Νέα κομμάτια και video από Fink, Leviathan, The Agonist και Steel Panther

Ο Fink έρχεται στην Ελλάδα για συναυλίες, The Agonist και Leviathan κυκλοφορούν νέους δίσκους

19/01/2015 @ 18:54
Λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Fink κυκλοφορεί το EP "Pilgrim" και διαθέτει το video clip για το ομώνυμο κομμάτι, σε επιμέλεια του γνωστού δημιουργού skate film, Foley.

Δείτε το video στον ακόλουθο σύνδεσμο, και κατόπιν διαβάστε την συνέντευξη που παραχώρησε o Βρετανός τραγουδοποιός στην Τόνια Πετροπούλου.



Οι Καλιφορνέζοι Leviathan, το προσωπικό σχήμα του Wrest ή κατά κόσμον Jef Whitehead, κυκλοφορούν στις 17 Φεβρουαρίου τον νέο τους δίσκο με τίτλο "Scar Sighted".

Πρώτο κομμάτι που δίνεται στην δημοσιότητα είναι το "All Tongues Toward". Ακούστε το εδώ, μέσω του SoundCloud της Profound Lore Records. 



Οι Steel Panther εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην πασίγνωστη εκπομπή της Αμερικάνικης Τηλεόρασης, "Jimmy Kimmel Live!", όπου ερμήνευσαν ζωντανά τα κομμάτια "Party Like Tomorrow Is The End Of The World" και "If You Really, Really Love Me"



Οι Καναδοί melodic death metallers The Agonist κυκλοφορούν στις 24 Φεβρουαρίου το νέο τους άλμπουμ -και πρώτο έχοντας στις τάξεις τους την Βίκυ Ψαράκη- με τίτλο "Eye Of Providence".

Ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ είναι το "Gates Of Horn And Ivory", το video clip του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ, μέσω του καναλιού της Century Media Records.
  • SHARE
  • TWEET