Μεγάλη επιστροφή στις τάξεις των Exodus

Ο Steve Souza στη θέση του αποχωρήσαντα Rob Dukes

10/06/2014 @ 10:56
Μετά από την γνωστοποίηση αποχώρησης του μέχρι πρότινος τραγουδιστή τους, Rob Dukes, οι Exodus ανακοίνωσαν δια στόματος Gary Holt την επιστροφή του Steve 'Zetro' Souza στις τάξεις της μπάντας.

«Η επιλογή να χωρίσουμε τους δρόμους μας με τον Rob Dukes ήταν πολύ δύσκολη για τη μπάντα», αναφέρει καταρχάς στη δήλωσή του ο Holt και συνεχίζει:

«Εκφράζουμε μόνο αγάπη και θαυμασμό για εκείνον, καθώς και βαθύτατη ευγνωμοσύνη για τη σκληρή δουλειά του και για την σπουδαία απόδοσή του σε μερικούς φοβερούς δίσκους. Αυτή τη στιγμή όμως, ο Tom, ο Lee, ο Jack κι εγώ σκεφτήκαμε ότι μια αλλαγή ήταν αναγκαία και η ομόφωνη επιλογή μας για να προχωρήσουμε ήταν να καλωσορίσουμε πίσω στην ομάδα τον Steve Souza!»

Από τη μεριά του ο Souza, ο οποίος είχε διατελέσει κατά το παρελθόν δύο φορές frontman των Exodus (από το 1986 έως το 1993 και από το 2002 έως το 2004), δήλωσε τα εξής:

«Πέρασα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου με τους Exodus. Αυτό το αίμα κυλάει στις φλέβες μου και παρά το γεγονός ότι βρισκόμουν εκτός μπάντας τα τελευταία δέκα χρόνια, η συγκεκριμένη χημεία δεν μπορεί να εξαλειφθεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος.»

Οι Exodus ξεκίνησαν τον Μάρτιο τις ηχογραφήσεις για το επερχόμενο, ενδέκατο studio άλμπουμ τους, με παραγωγό τον  Andy Sneap (Accept, Testament, Arch Enemy, Megadeth, Saxon). Τελευταία full-length κυκλοφορία των Αμερικανών ήταν το "Exhibit B: The Human Condition" του 2010.
  • SHARE
  • TWEET