Foo Fighters: Αινιγματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εκπρόσωποι της μπάντας αρνούνται φήμες για διάλυση – αναμένονται ανακοινώσεις

02/03/2016 @ 12:48

Οι Foo Fighters αποκάλυψαν μέσω Twitter ότι θα προβούν σε μία επίσημη δήλωση που θα αφορά την μπάντα απόψε το βράδυ, ώρες Αμερικής.

Τα ξημερώματα αναρτήθηκε από τον λογαριασμό του συγκροτήματος το ακόλουθο tweet, που αναφέρει: «Επίσημη ανακοίνωση της μπάντας απόψε το βράδυ. Μείνετε συντονισμένοι».

 

Πολλοί θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποψιάζονται πιθανή διάλυση της μπάντας, ενώ το Page Six σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι σόλο πρότζεκτ του Dave Grohl μπορεί να είναι ήδη στα σκαριά. Αυτή η υπόθεση δείχνει να συμβαδίζει και με την μοναχική εμφάνισή του στα φετινά Όσκαρ. Παρ’ όλον τον θόρυβο, όμως, εκπρόσωπος των Foo Fighters δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι οι φήμες για διάλυση της μπάντας είναι «εντελώς γελοίες».

Όταν όμως κυκλοφόρησε το ΕΡ "St. Cecilia" τον Νοέμβριο του 2015, ο Grohl έγραψε ένα μήνυμα που υπονοούσε αβέβαιο μέλλον για την μπάντα που έφτιαξε στον απόηχο των Nirvana.

«Ίσως αυτά τα τραγούδια είναι τα ψίχουλα ψωμιού που θα μας βοηθήσουν να βρούμε το δρόμο μας πίσω, όταν ήρθε η ώρα», έγραψε την ημέρα της κυκλοφορίας. «Θα μας χρειαστεί μια ωραία βόλτα μέσα στο δάσος όπου νά ’ναι. Ένα άλλο άδειο ημερολόγιο, ένα άλλο χτύπημα στον ώμο... Αυτά τα πράγματα δεν είναι ποτέ μακριά. Αυτό που βρίσκεται μπροστά, μέσα στο δάσος είναι αυτό που με συναρπάζει τώρα...».

Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking για οτιδήποτε νεότερο.

  • SHARE
  • TWEET