Δεν πρόκειται να διαλυθούν οι Foo Fighters

03/10/2012 @ 11:34
Εκπρόσωπος των Foo Fighters ξεκαθάρισε στο MTV ότι η μπάντα «σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να διαλυθεί».

To θέμα είχε δημιουργηθεί πριν λίγες μέρες, όταν ο Grohl είχε πει ότι η συναυλία που έδωσαν το περασμένο Σάββατο ήταν η τελευταία για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα.

Αμέσως, όπως ήταν λογικό, άναψαν οι συζητήσεις ανάμεσα στους οπαδούς του γκρουπ σχετικά με το αν αυτό σήμαινε επικείμενη διάλυση, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με άλλα συγκροτήματα. Ωστόσο, η πλευρά των Foo Fighters έσπευσε να ξεδιαλύνει την ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα, ο Dave Grohl δήλωσε στο Facebook: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για μια ακόμα υπέροχη χρονιά. Την 18η μας. Δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς εσάς. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα φανταζόμουν ότι οι Foo Fighters θα έφταναν ως εδώ. Υπήρχαν στιγμές που νόμιζα ότι η μπάντα δε θα επιβιώσει. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω. Αλλά δεν γίνεται να τα παρατήσω. Ποτέ δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν είναι απλά ένα συγκρότημα. Είναι η ζωή μου, η οικογένειά μου, ο κόσμος μου.»

«Ναι, το έλεγα σοβαρά ότι δεν ξέρω πότε θα ξαναπαίξουμε ζωντανά. Είναι καλό το να μένεις μακριά για κάποιον καιρό. Είναι ένας από τους λόγους που είμαστε ακόμα εδώ. Προς το παρόν θα εστιάσω στο ντοκιμαντέρ και άλμπουμ Sound City, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον. Σας ευχαριστώ πολύ!»
  • SHARE
  • TWEET