Οι Deftones θα κυκλοφορήσουν μια ιδιαίτερη έκδοση του κλασικού "White Pony"

Ένα όνειρο της μπάντας γίνεται πραγματικότητα έπειτα από 20 χρόνια

18/06/2020 @ 13:49

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις μέρες από την κυκλοφορία του "White Pony" των Deftones.

Η μπάντα, στην επερχόμενη επανακυκλοφορία του κλασικού δίσκου, θα πραγματοποιήσει ένα όνειρό της, από την εποχή των ηχογραφήσεων του.

Συγκεκριμένα, οι Deftones έχουν προγραμματίσει να συνοδεύσουν τον δίσκο με έναν δεύτερο, ο οποίος θα παρουσιάζει μια νέα εκδοχή των κομματιών του "White Pony".

To "Black Stallion", όπως χαρακτηριστικά θα ονομάζεται, είναι ένα remix του αρχικού δίσκου, με πληθώρα συμμετοχών.

Ο Chino Moreno, σχολιάζοντας αυτή την κίνηση, ανέφερε πως:

«Θα συμμετάσχουν αρκετοί στην remix εκδοχή, με μερικούς από τους καλεσμένους να αποτελούν έμπνευση και για την αυθεντική μορφή των τραγουδιών. Συνεπώς, ολοκληρώνεται ένας κύκλος».

Συνεχίζοντας, ο Moreno ανέφερε πως η ιδέα του remix, προϋπήρχε της ηχογράφησης του δίσκου, ενώ επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ορισθεί ακόμη.

Ο Frank Delgado με τη σειρά του, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του σχετικά με την εκπλήρωση αυτόυ του ονείρου από πλευράς της μπάντας.

«Θα είναι τόσο καλό, θα συμμετάσχει και ο DJ Shadow και θα ονομάζεται "Black Stallion". Θυμάμαι εκείνη την εποχή, τον είχαμε προσεγγίσει σε ένα τοπικό show εγώ και ο Chino και του συστηθήκαμε ζητώντας να μιξάρει τον δίσκο, αυτός όμως αν και δεν μας γνώρισε, μας είπε να του τον στείλουμε. Ήταν λίγο τρελό εκ μέρους μας».

Υπενθυμίζουμε πως πέραν της συγκεκριμένης ιδιαίτερης κυκλοφορίας, οι Deftones έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον.

  • SHARE
  • TWEET