Αποχωρούν από τους Paramore τα αδέλφια Farro

20/12/2010 @ 10:34
Παρελθόν από τις τάξεις των Paramore αποτελούν από το Σάββατο, 18 Δεκέμβρη οι Josh και Zac Farro (κιθαρίστας και drummer αντίστοιχα).

Όπως ανακοίνωσαν τα τρία εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος, Hayley Williams, Jeremy Davis και Taylor York, τα δύο αδέλφια είχαν γνωστοποιήσει στους ίδιους την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τους Paramore εδώ και δύο μήνες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, κανείς εκ των Williams, Davis και York δεν εξεπλάγη από την απόφαση των δύο Farro, αφού τον τελευταίο χρόνο τα αδέλφια δεν έδειχναν πως ήθελαν να συνεχίσουν άλλο με τη μπάντα.

«Θέλουμε ο Josh και ο Zac να κάνουν κάτι που θα τους κάνει ευτυχισμένους. Και αν αυτό δεν είναι με εμάς, τότε θα τους υποστηρίξουμε στο να βρουν την ευτυχία οπουδήποτε αλλού», τόνισαν οι Paramore, για να συμπληρώσουν: «Δε σκεφτήκαμε σε κανένα σημείο να αφήσουμε τη μπάντα πίσω μας. Οι τρεις μας είμαστε ακόμα εδώ και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο κεφάλαιο του ταξιδιού μας, μαζί σας».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Josh Farro ήταν συνυπεύθυνος, μαζί με τη Williams, για τη σύνθεση όλων σχεδόν των κομματιών των Paramore.
  • SHARE
  • TWEET